1. HABERLER

  2. Kaçak Kazıdan Arkeolojik BULUŞ ÇIKTI
CHP'li Gürsel Tekin Kars'a Geliyor!

CHP'li Gürsel Tekin Kars'a Geliyor!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul eski İl Başkanı ve CHP Meclis Üyesi Gürsel Tekin, Cuma günü saat: 13.30 da Havayoluyla Kars’a gelecek.

A+A-
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul eski İl Başkanı ve CHP Meclis Üyesi Gürsel Tekin, Cuma günü saat: 13.30 da Havayoluyla Kars’a gelecek.
Cuma günü Kars’ta kalacak olan Gürsel Tekin, Cumartesi günü de Göle Kaşar Festivali’ne katılmak için Ardahan’a geçecek. Tekin’i Kars Havaalanında çok sayıda vatandaşın karşılayacağı öğrenildi.
Gürsel Tekin’i Kars Havaalanında karşılayacak olan Kars Eski Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, “Kars ve Ardahan coğrafik ve iklimsel olarak aynı tarımsal-hayvansal üretim düzenine ve benzer kalkınma seçeneklerine sahip iki ilimizdir. Bu nedenle, iki ilin kalkınmasını bütüncül yaklaşımla ve bir “bölge” anlayışı içinde düşünmek zorundayız. Bu anlamda baktığımızda, yem bitkileri üretimi, et ve süt hayvanı yetiştiriciliği, arıcılık ve süt ürünleri üreticiliğinin Kars ve Ardahan illerimizin ortak ve temel iş kolları durumunda olduğunu görüyoruz. Yine, bu bölgenin kalkınma konusundaki bir başka önemli seçeneği de Turizmdir. Özellikle kültür, inanç, kış ve kırsal turizm alanlarında her iki ilimizde önemli doğal ve tarihsel potansiyele sahiptir. Ancak dikkat edilirse bu potansiyeller bizlerin emeğiyle değil, doğal, tarihi ve kültürel miras yoluyla bize intikal etmiş değerlerdir. Bunların değerlendirilmesi ve bölgemizin kalkınması yolunda kanalize olması için bu toprağın çocuklarının harekete geçmesi gerekir.” dedi.
Alibeyoğlu daha sonra şunları söyledi:
“Bizler, ister Kars’ta, ister Ardahan’da, isterse Ankara yada İstanbul’da… Nerede olursak olalım, parti ya da başka bir fark gözetmeksizin bölgemiz için bir araya gelmek, gücümüzü birleştirmek zorundayız. Yetişmiş her insanımıza kucak açmalı, bölge kalkınması için verilecek her desteği önemsemeliyiz. Hatırlanacağı üzere belediye başkanlığı dönemimde de Kars’a katkı sağlayan her hemşehrimize ayrım yapmaksızın kucak açmış, katkılarını halkımız adına taçlandırmıştık. Cuma günü saat: 13.30’da havayolu ile ilimize gelecek olan, bölgemizin yetiştirdiği değerli bir insanı, sevgili Gürsel Tekin’i aynı duygularla kucaklayacağımıza inanıyor, saygılar sunuyorum.”
Alibeyoğlu'nun Açıklaması..



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.