1. HABERLER

  2. 1 Tonluk Boğa İlgi Odağı Oldu
Caferi Cemaatinden Vali'ye Ziyaret

Caferi Cemaatinden Vali'ye Ziyaret

Ehlibeyt Işıklı Camii Hocası Seyyid Ahmet Erdem, cami idare heyeti ve işadamlarıyla birlikte Vali Ahmet Kara'yı makamında ziyaret etti.

A+A-
Kars Caferilerinin Dini lideri, Ehlibeyt Işıklı Camii Hocası Seyyid Ahmet Erdem, cami idare heyeti ve işadamlarıyla birlikte Vali Ahmet Kara'yı makamında ziyaret etti.
Erdem ve beraberindeki heyet 26 Aralık’ta düzenlenen Aşura merasimine gösterdiği ilgiden dolayı Vali Ahmet Kara’ya teşekkürlerini ilettiler.
Vali Ahmet Kara da, “Hazreti Hüseyin’in Şehit edilişinin yıldönümü olan Aşura gününün Sarıkamış Şehitleri için düzenlenen töreniyle aynı güne denk gelmesi nedeniyle Aşura merasimine katılmak istememe rağmen katılamadığım için üzüntülüyüm. Hz. Hüseyin bütün İslam Aleminin ortak değeridir. Kerbela’nın acısı hepimizin acısıdır” dedi.
Vali Kara, Aşura merasimini sükunet içerisinde gerçekleştirdikleri için Kars halkını da kutladığını belirtti.
Vali Kara, Devlet ve halkın bütünleşmesi gerektiğini belirterek, makamının her zaman vatandaşlara açık olduğunu da sözlerine ekledi.
Ziyaretin sonunda Vali Kara, Kars Caferilerinin Dini Lideri Seyyid Ahmet Erdem ve beraberindeki heyetle hatıra fotoğrafı çektirdi.
Vali Kara’yı, ziyarette; Ticaret Odası Meclis Başkanı İşadamı Hacı Ali Zaman, Ticaret Odası Başkan Yardımcısı ve İşadamı Mürtüz Danyıldız, Ticaret Odası Yönetim kurulu üyesi ve Ehlibeyt Işıklı Cami Yönetim Kurulu Başkanı ve İşadamı Hacı Temel Yolcu, Ticaret Odası eski yöneticilerinden İşadamı Nesip Hasbay ve Ehlibeyt Işıklı Camii Yönetim Kurulu Başkan yardımcı ve Ötegen Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Ötegen hazır bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.