1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS GÜNDEM

  4. Kars'ta 'Sosyal Medya' Operasyonu
Başarılı Sporculara Ödül VERİLDİ

Başarılı 'Sporcular'a Ödül VERİLDİ

KAÜ adına Türkiye'yi Olimpiyatlar da temsil edecek sporcular ile Türkiye Şampiyonası'nda dereceye giren kayak takımı sporcuları ödüllendirildi.

A+A-

Kafkas Üniversitesi (KAÜ) adına Türkiye'yi Olimpiyatlar da temsil edecek sporcular ile Türkiye Şampiyonası'nda dereceye giren kayak takımı sporcuları Rektör Prof. Dr. Sami Özcan tarafından ödüllendirildi.

Başarılı sporcuları Rektörlük Toplantı Salonu'nda ağırlayan Rektör Prof. Dr. Sami Özcan, KAÜ öğrencilerinin göstermiş oldukları başarıların kendilerini sevindirdiğini söyledi.

Rektör Prof. Dr. SamiÖzcan; "KAÜ öğrencileri olimpiyatlarda Türkiye'yi temsil edecek. İnanıyorumki başarılı sonuçlar elde edecekler. Biz kendilerine güveniyoruz. Onlarında başarılı olarak bizleri mahçup etmeyecine inancım tamdır. Kendilerine başarılar diliyorum" dedi.

Rektör Prof. Dr. Sami Özcan, sporcuları Türkiye Şampiyonasında gösterdikler i başarıdan ve olimpiyatlara katılarak, Türkiye ve KAÜ'yü temsil edecek olmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, centilmence, Türk Milletine yakışır bir şekilde ve KAÜ mensubu olmanın bilinci ile yarışmaları gerektiğini kaydetti.

Rektörlük Toplantı Salonu'nda gerçekleşen ödül törenine Rektör Prof. Dr. Sami Özcan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mitat Şahin, Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı Okt. Ertürk Mert, Sarıkamış Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu adına ise sporculardan sorumlu Öğr. Gör. M. Şirin Güler ve sporcular katıldı.

Başlarılı sporculara KAÜ Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mitat Şahin ve Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı Okt. Ertürk Mert tarafından çeşitli hadiyeler verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.