Başakşehir Başkanı Gümüşdağ Taburcu Oldu

Başakşehir Başkanı Gümüşdağ Taburcu Oldu

Yeni tip Coronavirüs (Covid-19) nedeniyle bir süredir tedavi olan Medipol Başakşehir SK Başkanı Göksel Gümüşdağ, taburcu oldu.

A+A-

Yeni tip Coronavirüs (Covid-19) nedeniyle bir süredir tedavi olan Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, taburcu oldu.

Medipol Başakşehir Kulübü'nün internet sayfasından bir açıklama yapan Göksel Gümüşdağ, şunları söyledi: "21 gün boyunca devam eden tedavim süresince başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Sağlık Bakanımız olmak suretiyle, arayıp şifa temennilerini dile getiren, mesaj atan, dualarını gönderen, bilgi almak için hastaneyi ve beni defalarca arayan aileme, dostlarıma, arkadaşlarıma, kendim ve eşim adına içten teşekkürlerimi sunarım.

Bu zor süreçte başta bizi tedavi eden doktorlarımız olmak üzere, Acıbadem Altunizade Hastanesindeki tüm çalışanlara şükranlarımı iletirim.

Yüce Allah’tan bu musibeti yeryüzünden tez zamanda kaldırmasını temenni eder, hastanelerde ve evlerde şifa bekleyen tüm insanlara acil şifalar dilerim."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.