1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Bölgesel Amatör Lig Uygunluk Statüsü Açıklandı
Ayakkabı Topuğuyla ÖLDÜRDÜLER

Ayakkabı Topuğuyla ÖLDÜRDÜLER

İzmir'de fotoğrafçılık yapan Abdullah Büyük (42), boşanmalarına rağmen birlikte yaşadığı Fatma Acabey'in (39) doğum gününü, birlikte bir türkü barda eğlenerek kutladı.

A+A-

İzmir’de fotoğrafçılık yapan Abdullah Büyük (42), boşanmalarına rağmen birlikte yaşadığı Fatma Acabey’in (39) doğum gününü, birlikte bir türkü barda eğlenerek kutladı.

Önceki gece 03.30 sıralarında bardan çıkan çift, Konak Meydanı’nın sahil kesiminde yürümeye başladı. Bu sırada bazı kişilerle, kendisine omuz attıkları için tartışan Abdullah Büyük, bu kişilerce dövülerek öldürüldü.

Polis, bölgedeki tüm güvelik kamerası görüntülerine el koyarak cinayetin işlendiği zaman aralığını saniye saniye inceledi. Görüntülerden birinde, olaydan kısa süre önce bölgeye doğru yürüyen iki kişi belirlendi.

Bu kişilerin farklı görüntülerinin de elde edilmesiyle, kimlikleri saptanarak gözaltına alındı. Şüpheliler M.D. (19) ile H.K. (20), emniyet müdürlüğünde Fatma Acabey tarafından teşhis edildi. Şüphelilerin, Büyük ile omuz atma yüzünden kavga ettikleri belirlendi.

Bu sırada Fatma Acabey’in elindeki çantayı da almaya çalıştıkları ileri sürülen şüphelilerin, tartakladıkları Büyük’ün yere düşmesinin ardından önce başına ayakkabılarının topuklarıyla vurdukları, ardından da saçından tutup başını yere vurarak öldürdükleri saptandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.