1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS GÜNDEM

  4. Sit Alanı, Mağduriyet Alanı Oldu
Arpaçay ve Sarıkamış’ta 'Kenevir' Operasyonu

Arpaçay ve Sarıkamış’ta 'Kenevir' Operasyonu

Kars'ın Arpaçay ve Sarıkamış ilçelerinde jandarma ekiplerince kenevir ekildiği tespit edilen adreslere operasyon düzenlendi.

A+A-

Kars'ın Arpaçay ve Sarıkamış ilçelerinde jandarma ekiplerince kenevir ekildiği tespit edilen adreslere operasyon düzenlendi.

Arpaçay’da 'Kenevir' Operasyonu

Arpaçay ilçesinde jandarma ekiplerince yapılan çalışmalarda bin 128 adet kök kenevir ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, Arpaçay İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı'na bağlı ekiplerce yürütülen arama-tarama faaliyetlerinde H.K.'ya ait evin önünde 944, C.A.'nın evinin bahçesinde ise 184 olmak üzere toplam bin 128 kök kenevir ele geçirildi.

Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı. Ele geçirilen kenevirler, olay yerinde yakılarak imha edildi.

Gözaltına alınan şüpheliler ise gerekli işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Sarıkamış’ta 'Kenevir' Operasyonu

Sarıkamış'ta jandarma ekiplerince kenevir ekildiği tespit edilen 4 adrese operasyon düzenlendi.

Sarıkamış Jandarma Karakolu Komutanlığı'na bağlı jandarma ve KOM ekiplerince 4 adrese operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda A.A.'nın bahçesinde 551, Ö.C.'nin bahçesinde 453, O.K.'ye ait bahçede 651 ve V.P.'nin bahçesinde de 5 bin 223 adet olmak üzere toplam 6 bin 768 adet kök kenevir ele geçirildi. Ele geçirilen kenevirleri muhafaza altına alan jandarma ekipleri, olayla ilgili şüpheli 4 kişiyi gözaltına aldı. Jandarma, muhafaza altına aldığı kenevirlerin her birisinden 10 adedini Kriminal Daire Laboratuarı'na incelenmek üzere gönderdi.

Jandarma ekipleri ele geçirdiği kenevirleri kontrollü bir şekilde yakarak imha etti. Olayla ilgili gözaltına alınan şahıslar ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.