1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Galatasaray Liderliği Aldı
Alpaslan Günay Yılın Spor ADAMI

Alpaslan Günay Yılın Spor ADAMI

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'nun 81 ilde her yıl düzenlediği spora katkı sunan 'Yılın Spor Adamı Ödülü'nü Kars'tan Alpaslan Günay aldı.

A+A-

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'nun 81 ilde her yıl düzenlediği spora katkı sunan 'Yılın Spor Adamı Ödülü'nü Kars’tan Alpaslan Günay aldı.

Kars Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 2. Başkanı Alpaslan Günay, Antalya’nın Side ilçesinde düzenlenen törende ödülünü Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Baykan’dan aldı.

Günay, Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Baykan ile yaptığı görüşmede, ilimizde ki amatör spor kulüplerinin sıkıntılarını dile getirerek, semt sahalarının biran önce hizmete girmesi gerektiğini söyledi.

Genel Başkan, Baykan’da, ilimize semt sahaları yapılması için girişimlerde bulunacağını ve maddi-manevi her türlü desteği vereceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
1 Yorum