1. HABERLER

  2. BÖLGEDEN

  3. Iğdır'da 'Barışma Girişimi' Kavgayla Sonuçlandı: 9 Yaralı
Ağrı’da Toki İkinci Etabı Başlıyor

Ağrı’da Toki İkinci Etabı Başlıyor

Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık, Fırat Mahallesi sakinleri ile yaptığı halk toplantısında, TOKİ ikinci etabın başladığının müjdesini verdi.

A+A-

Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık, Fırat Mahallesi sakinleri ile yaptığı halk toplantısında, TOKİ ikinci etabın başladığının müjdesini verdi.

Belediye Meclis Salonu’nda halkla bir araya gelen Belediye Başkanı Sırrı Sakık, TOKİ için çok çalıştıklarını ve sözleşmeyi yaparak başlamasını sağladıklarını söyledi. Darbe girişimine de değinen Sakık, “Darbe girişimi gecesi kim güçlü ise ona oynayanları biliriz. Vallah biz hesapsızız. Bir tek Allah’a karşı can borcumuz var. Haksızlığa karşı sokaklara fırlarız. Göçlü olana bakmayız. Bizce göçlü olan halkın iradesidir. Birçok yerde darbeciler bildiriyi okuturken kalkıp ayakta alkışlayanlar sonra darbecilerin gücü kırıldı diye ellerine bayrak alarak meydanlara çıktılar” dedi.

Kentte barış ve özgürlüğü hayata geçirmeye çalıştıkları gibi aynı zamanda halkın hizmetinde çalışmalar yaptıklarını kaydeden Sakık, “Seçildiğimiz günden beri halkımızın hizmetindeyiz. Halkımızda her koşulda hizmet götürmeye çalışmaktayız. Birçok proje bitirdik. Birçok projede şu an devam etmektedir. Sonbahar ile birlikte projelerimiz tamamlandığında Ağrı’nın şekli değişecek. Bu yıl 40 trilyona yakın bir yatırımımız var. Yolsuzlukların önünü keserek, yandaşa ihaleleri peşkeş çekmenin önünü keserek bu paraları biriktirdik. Onun içindir şu an işte yapıyoruz, paramızda var. İşte bugün ki TOKİ projesi bunun bir devamıdır. Seçildiğim zaman hemen TOKİ Başkanı ile Ankara’da görüştüm. Bu projenin hayat bulması için konuştuk. O da hemen danışmanlarına talep verdi” diye konuştu.

Konuşmadan sonra TOKİ Başkanlığı ile Ağrı Belediyesi arasındaki TOKİ sözleşmesi imzalandı.

Ağrı’da Toki İkinci Etabı Başlıyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.