1. HABERLER

  2. BÖLGEDEN

  3. Ekrem İmamoğlu Palandöken’de
Ağrı’da Doğalgazın İlk Ateşi Yakıldı

Ağrı’da Doğalgazın İlk Ateşi Yakıldı

Ağrı’da, doğalgaz çalışmalarının birinci etabı tamamlanırken, doğalgazın ilk ateşi de yakıldı.

A+A-

Türkiye genelinde yapılan ölçümler de havası en kirli illerden biri olarak açıklanan Ağrı’da, doğalgaz çalışmalarının birinci etabı tamamlanırken, doğalgazın ilk ateşi de yakıldı.

Ağrı’da 15 Mart 2017 tarihinde Batıkent’te atılan atılan temel ile başlatılan doğalgaz çalışmaları devam ediyor. Ağrı Valiliği yakınındaki Aksa Ağrı Doğalgaz yetkili müdürü Engin Yazıcı ve Aksa enerji yetkilileri tarafından meşaleler ile ilk ateş yakıldı. Yazıcı, doğalgaz çalışmalarının 1’inci etabının sona erdiğini söyledi. Yazıcı, “17.09.2017 tarihi itibari ile Ağrı Valiliği önünde gaz vanası açılarak meşale yakılmıştır. 3 etapta bitmesi planlanan doğalgaz bu yıl itibari ile üniversite, TOKİ’lerin tamamı, Şirinkent, Batıkent, Sanayi Mahallesi, Fırat Mahallesi, Bey Sitesi gaz kullanımına hazır hale getirildi. Gelecek yıl Fevzi Çakmak Abide Mahallesi, Fatih Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, Kazım Karabekir Mahallesi’nin bitirilmesi hedefleniyor. Büyük açılış için Sayın Ağrı Valimiz Süleyman Elban’ın bununla ilgili ileri ki günlerde basın açıklaması yapması bekleniyor. Yazıcı,Aksa Ağrı Doğalgaz ailesi olarak yapım süresi içerisinde verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı tekrar özür dileriz” dedi.

Ağrı’da Doğalgazın İlk Ateşi Yakıldı

Ağrı’da Doğalgazın İlk Ateşi Yakıldı

Ağrı’da Doğalgazın İlk Ateşi Yakıldı

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.