1. HABERLER

  2. Dünyanın SEKS Haritası ÇIKARILDI
'Dolmuş Durağı'na PARK YAPANLAR

'Dolmuş Durağı'na PARK YAPANLAR

Kars Emniyet Müdürlüğü, dolmuş duraklarına özel araçların bilinçsiz bir şekilde park edilmesinin trafikteki en önemli sorunlardan biri olduğunun altı çizdi.

A+A-
Kars Emniyet Müdürlüğü, dolmuş duraklarına özel araçların bilinçsiz bir şekilde park edilmesinin trafikteki en önemli sorunlardan biri olduğunun altı çizdi.
Bu sıkıntının Kars’ta da duraklarda yaşandığına dikkat çekilen açıklamada, “Özellikle Ordu Caddesinde, Arı Ekmek Fırını karşısında bulunan dolmuş durağı içinde ve yakınında, gün içinde birçok araç park edilmekte ve yolcu taşımacılığı yapan araçların, durakta bekleyen yolcuları sağlıklı bir şekilde almaları engellemektedir. Ayrıca, dolmuşlar duraklara giremedikleri için, yolcularını yol üzerinde almak ve indirmek zorunda kaldığından, hem yolcuların can güvenliği tehlikeye düşürülmekte, hem de trafik akışı engellenerek yol kullanıcılarının mağdur olmasına neden olunmaktadır. Bu durum, Karayolları Trafik Kanununun 61/1-E maddesinde, "Yolcu taşımacılığı yapan araçlara ait duraklara her iki taraftan 15 metre mesafe içinde araç park etmek" ifadesi ile cezai işlemi gerektirmektedir.
Diğer Haberler..

İLACI FAZLA KAÇIRINCA ZEHİRLENDİ
Kars’ta 55 yaşındaki bir bayan, rahatsızlığı için kullandığı ilaçtan fazla miktarda içinde zehirlenme vakasıyla hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre olay dün saat: 19.00 sıralarında meydana geldi. Bayan, 30 Ekim Mahallesindeki ikamette rahatsızlığı için kullandığı ilaçtan fazla miktarda içmesi nedeniyle rahatsızlanınca zehirlenme vakasıyla yakınları tarafından hastaneye götürüldü.

Kadın, Devlet Hastanesine tedavisi altına alındı.

2 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞU ELEKTRİĞE ÇARPILDI
Kars’ta bir ikamette annesinin mutfakta bulunduğu sırada salondaki prize fiş takan 2 yaşındaki kız çocuğu akıma kapılması sonucu ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre olay dün saat: 11.30 sıralarında Halitpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. 23 yaşındaki bayanın ikametinde mutfakta bulunduğu sırada, 2 yaşındaki kızı salondaki prize fiş takmak isterken elektrik çarptı.

Kız çocuğu kaldırıldığı Devlet Hastanesi Acil Polikliniğinde yapılan müdahalenin ardından Erzurum’a sevk edildi. Şüpheli anne ise, Cumhuriyet Savcısının talimatıyla ifadesi alınarak salıverildi.

KÖMÜRLÜKTE KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ
Kars’ta bir kömürlükte yapılan aramada bin 30 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Kars Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü 5607 Sayılı Kanuna Muhalefetten2 şüpheliyi gözaltına aldı.

Edinilen bilgilere göre; dün saat: 15.30 sıralarında bir ihbar üzerine 42-44 yaşlarında 2 şüpheli erkek şahsın ikametlerinde ve işyerlerinde alınan arama kararı ile arama yapıldı. Yapılan aramalarda; 42 yaşındaki şüphelinin Bülbül Mahallesindeki ikametinin kömürlüğünde bin 30 paket gümrük kaçağı sigara bulunarak el kondu. Diğer şüphelinin işyerinde ve ikametinde ise suç unsuruna rastlanılmadı. Her iki şüpheli, Cumhuriyet Savcısının talimatıyla gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.