1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Antep'te Bilanço Ağırlaşıyor
Cezaevinde Karne Heyecanı

Cezaevinde Karne Heyecanı

Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda bulunan hükümlü kadınların çocukları, karnelerini aldı. Cezaevinde faaliyet gösteren Adalet Anaokulu’nda eğitim gören miniklerin karne heyecanı gözlerinden okundu.

A+A-

- Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda bulunan hükümlü kadınların çocukları, karnelerini aldı. Cezaevinde faaliyet gösteren Adalet Anaokulu’nda eğitim gören miniklerin karne heyecanı gözlerinden okundu.

Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda kalan kadınların 2- 6 yaş arası çocukları için kurulan Adalet Anaokulu’nda eğitim gören miniklere karneleri verildi. Cezaevinde düzenlenen karne törenine Bakırköy Cumhuriyet Başsavcısı Selami Hatipoğlu, Bakırköy Cumhuriyet Savcısı Fuat Arı, Bakırköy Kaymakamı Adem Öztürk, Bakırköy Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan törende eğitimlerini tamamlayan 2-6 yaş arası 28 çocuk karne heyecanı yaşadı. Karneleriyle beraber hediyelerini de alan çocukların mutlulukları gözlerinden okundu. Anaokulunda öğretmenleriyle oyun oynayan çocuklar hediyelerine sımsıkı sarıldı.

Karnesini alan bir kız çocuğu, “Karne aldığım için mutluyum, hediyemi çok beğendim” dedi.

Bakırköy Cumhuriyet Savcısı Fuat Arı, 28 çocuğa karnelerini verdiklerini belirterek, “Bugün güzel bir gün. Şubat tatili. Bakırköy Adalet Anaokulu’nda bir araya geldik. 28 tane çocuğumuza karnelerini verdik. Güzel bir gün yaşadık. Burada 55 ayrı ülkeden 835 tane hanımefendi misafirimiz var. Annelerinin yanında kalmak zorunda olan çocuklarımızdan o- 6 yaş arası çocuklar cezaevinde kalabiliyor. Bunlardan 2- 6 yaş arası çocuklarda bundan yararlanıyorlar. Normal bir kreşte 25- 30 çocuğa bir öğretmen düşerken bizim kreşimizde en fazla 10 çocuğa bir öğretmen düşüyor” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.