Putin, Zirve Sonrası Judo Yaptı

Rusya Devlet Başkanı Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İran Cumhurbaşkanı Ruhani ile gerçekleştirilen Suriye konulu toplantının ardından Soçi'de judo yaptı.

Rusya Devlet Başkanı Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İran Cumhurbaşkanı Ruhani ile gerçekleştirilen Suriye konulu toplantının ardından Soçi'de judo yaptı.

Rusya'nın Soçi şehrinde gerçekleşen Suriye konulu Soçi zirvesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani arasında gerçekleştirildi. Zirvenin ardından Belarus Cumhurbaşkanı Aleksandır Lukaşenko'nun da katıldığı yemekte buluşan liderler yemeğin ardından Soçi'den ayrıldı. Erdoğan'ı havaalanına kadar uğurlayan Putin, uğurlamanın ardından sürpriz bir şekilde bir spor salonuna gitti.

Putin Soçi'de judo yaptı

Rus lider Putin, Erdoğan'ı havaalanında uğurladıktan sonra bir spor salonuna giderek burada sporcularla buluştu. Rusya'nın olimpiyatlara göndereceği judocularla sohbet eden Putin daha sonra judo kıyafetlerini giyerek tatamiye çıktı. Putin'in zirve sonrası gerçekleştirdiği judo programı renkli görüntüler oluşturdu.

İlgili Haberler

Dünya Haberleri

ABD ve İran İçin Doha İddiası.. Karşılıklı Saldırıların Duracağı Öne Sürüldü!
Irak’ta Yolsuzluk Operasyonu Derinleşti.. Gözaltı Sayısı 47’ye Yükseldi!
ABD-İran Gerilimi Tırmanıyor.. Karşılıklı Saldırılarla Bölge Yeni Krizin Eşiğinde!
Kosova'da Seçim Sonuçları Kesinleşti.. Kurti'nin Partisi Sandıktan Birinci Çıktı!
Lübnan-İsrail Hattında Yeni Süreç.. ABD Destekli Çerçeve Anlaşması İmzalandı!