İlhan Aküzümden Bozkuşa ZİYARET

Eski Bakanlardan İlhan Aküzüm, Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş'u makamında ziyaret etti.

Eski Turizm Bakanı ve Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı İlhan Aküzüm, Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’u makamında ziyaret etti.

İHA'nın haberinde, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’un makamında gerçekleşen ziyarette konuşan İlhan Aküzüm; “Kars’ta güzel gelişmeler oluyor. Şehir adeta yeniden inşa ediliyor. Belediye Başkanımız çalışıyor. Bizler belediye çalışmalarına destek olmalıyız. Çünkü bu kentte yapılan her şey bizler için yapılıyor” dedi.

Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’ta, İlhan Aküzüm’ün 1983-1991 yılları arasında iki dönem (17 ve 18 dönem) Anavatan Partisi’nden Kars Milletvekili seçildiğini, Rahmetli Turgut Özal ve Yıldırım Akbulut’un Başbakanlığı’ndaki hükümetlerde Turizm Bakanı olduğunu ve Mesut Yılmaz Başbakanlığı’ndaki hükümette ise Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı yaptığını ve İlhan Aküzüm’üm bakanlık yaptığı dönemlerde Kars’a önemli katkıları olduğunu vurguladı.

Başkan Bozkuş’un makamında gerçekleşen ziyarette genelde Kars konuşuldu. Başkan Bozkuş, Kars’ta yapılan yatırımlar ve projelerle ilgili eski Bakan İlhan Aküzüm’e bilgiler verdi. İlhan Aküzüm’de Kars’’ın artık önünün açıldığını kaydetti.

Çayların içildiği, Kars’ın konuşulduğu ziyaret sonrasında Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, eski Turizm ve Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı İlhan Aküzüm’e bir plaket verdi.

İlhan Aküzüm’ün Başkan Bozkuş’u ziyaretinde MHP’li eski Belediye Başkanı Tuncay Mutluer ve Yaver Belet’te yer aldı.

Kars Gündem Haberleri

Sayıştay'tan Bölge Gezisi.. Başkan Metin Yener Kars'a Geldi
Curling'te Büyük Başarı.. Kadınlarda, 'Kafkars Spor' 1'inci Lİge Yükseldi
Kars İl Genel Meclisi'nde Seçim.. DEM Partili Aday Kazandı
DEM Parti'den Kars Açıklaması... Yeni Kayyum Modeli 'Taşımalı Seçmen'