1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars’ta 19 Mayıs Kutlamaları
Şehir Kulübü Cafe Rest Bistro

Şehir Kulübü Cafe Rest Bistro

‘Şehir Kulübü Cafe-Rest-Bistro’ Jezvéé Coffee House markası ile Kars halkına hizmet vermeye devam ediyor...

A+A-

Neden Kahve? 

Neden Jezvéé?

****

Kahve artık sadece içimizi ısıtan, hoş kokulu bir içecekten çok daha fazlası, bir yaşam tarzı…

Avrupa’da başlayıp Amerika’ya yayılan ve ülkemizde de günlük hayatın vazgeçilmez bir parçası olan kahve, artık yemeğin üzerine içilen bir küçük fincan Türk kahvesinden ibaret değil!.

Kahve tutkunları için çekirdeklerin seçiminden, kahvenin kavrulmasına ve öğütülmesine kadar her aşama, keyifli bir uğraş haline geldi ve iyi kahve için birbirinden farklı demleme ekipmanları yerini aldı.

Hal böyle olunca, kahve ticari bir ürün olmaktan çok, kahve severler için bir ilgi alanına dönüştü ve nitelikli kahve, eski alışkanlıkların ve algıların tahtına göz dikti. 

Amaç, Kars'ta Jezvéé Coffee House ile nitelikli ürünleri bir araya getirmek, gıdadan tasarıma, müzikten sanata, spordan modaya yayılan bu kültürün buluşma noktası olmak.

Vee biz kahveyi Jezvéé’den sunarak bu farkı yaratmaya karar verdik….

Jezvéé Coffee House, Şehir Kulübü Bünyesinde...

Şehir Kulübü, özel lezzetleri ile de konuklarını büyülemeye devam ediyor.

Restoran şıklığı, cafe bistro rahatlığı…

Şehir’de her şey tadında

sehir-kulubu-001.jpg

Tarzıyla kendinden övgüyle söz ettiren Şehir Kulübü, özel lezzetleri ile de konuklarını büyülemeye devam ediyor. 

Şehir’de her damak tadına uygun eşsiz lezzetler yer alıyor. Formunu korumak isteyenler için menüler, çocuklara özel lezzetler, hafta sonu kahvaltı keyfi ile “dünya mutfağı”ndan seçkin örnekler ve “yerel tad”lar Şehir’de sizi bekliyor. 

Her köşesi sürprizlerle dolu…

Girişten başlayan sıra dışı dekorasyon sürprizlerle devam ediyor. Ferah ve etkileyici salonlar, modern bir kış bahçesi, muhteşem bir yazlık bahçe, Şehir’de sizi şaşırtacak detaylardan sadece bazıları. 

Yöresel yemekler için ideal.

“Şehir Kulübü Cafe Rest Bistro” gün ortasında iş temposundan sıyrılıp kendinizi özel hissetmeniz için birebir. Sıcak sohbet, özel servis, benzersiz lezzet seçeneklerini tattıktan sonra, kendinizi yenilenmiş gibi hissedeceksiniz. 

1946’dan günümüze tarihi bir yolculukla Şehir’i keşfedin…

ŞEHİR KULÜBÜ CAFE REST BİSTRO | Karadağ Caddesi No.21 Kars Tel.. +90.474.223 1043

jezvee-001.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
1 Yorum