SGK’dan Önemli Uyarı: O Tarih Uzatıldı

Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan (SGK), peşin ödeme tercihinde bulunarak prim borçlarını yapılandıran işverenlere müjdeli haber geldi.

Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan (SGK), peşin ödeme tercihinde bulunarak prim borçlarını yapılandıran işverenlere müjdeli haber geldi. Kurum, daha önce son ödeme tarihi 5 Eylül olarak açıklanan tarihin 2 Ekim’e kadar uzatıldığını duyurdu.

SGK’dan yapılan açıklamada, "7020 sayılı kanun kapsamındaki yapılandırmalarda peşin ödeme süresinin uzatılması Kurumumuza olan prim borçlarını 7020 sayılı Kanun kapsamında peşin ödeme tercihinde bulunarak yapılandıran ancak 05/09/2017 tarihine kadar borçlarını ödemeyen işveren ve sigortalılarımız 7020 sayılı Kanun kapsamında yapılandırma borcunu 6183 sayılı Kanunun 51 inci maddesine göre belirlenen geç ödeme zammı ile 02/10/2017 tarihine kadar (bu tarih dahil) ödemeleri halinde yapılandırma hükümlerinden faydalandırılacaklardır" denildi.

Ekonomi | Finans | Otomotiv Haberleri

Kiralık Konut Modeli ve Yeni Yaşam Alanları.. Projeye Dair Detaylar! 
Vergide Yeni Dönem.. Emlaktan, Emekliliğe Köklü Değişiklikler Meclis'te!
Kredi ve Kredi Kartı Borçlarına Yapılandırma Fırsatı.. Son Gün 10 Ekim!
THY'den Yeni Rotalar.. Erivan ve Temeşvar Uçuşları Başlıyor!