Kars’ta PKK Operasyonu: 6 Gözaltı

Kars merkezli düzenlenen 'PKK Operasyonu'nda 6 kişi gözaltına alındı.

Kars merkezli düzenlenen 'PKK Operasyonu'nda 6 kişi gözaltına alındı.

Kars'ta Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekiplerinin yapmış olduğu operasyonlarda örgüt üyesi oldukları gerekçesiyle Kars merkezli Digor ve Kağızman ilçeleri ile İstanbul ve İzmir'de 6 kişi gözaltına alındı.

Polisin düzenlediği operasyonda, "bölgede silahlı faaliyet yürüten örgüt mensuplarıyla irtibatlı olan, örgüt mensuplarına milis, işbirlikçilik" faaliyeti yürüttükleri ve örgüt propagandası yaptıkları gerekçesiyle 6 kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınanlar sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Konuyla ilgili Kars İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, ""İlimiz genelinde terör örgütü mensuplarının yakalanmalarına yönelik çalışmalarımız, demokratik hukuk kurallarından taviz vermeksizin geçmişte olduğu gibi bundan sonra da büyük bir hassasiyetle devam edecektir" denildi.

İlgili Haberler

Kars Gündem Haberleri

Yeni Dönem Heyecanı.. Türkiye-Ermenistan Hattında Ticaret Hareketleniyor!
Türkiye ile Ermenistan Arasında Yeni Süreç.. Ticaret Kapısı Açılıyor!
Kars’ta Kuzey Avrupa Diplomasisi.. Büyükelçilerden Temas Trafiği!
Hemşirelerin Çalışma Koşulları Meclis Gündeminde.. Sistem Krizi Vurgusu!