Kars’ta 'Fikir Üretme Kampı' Toplantısı

Kars Tarım ve Orman Müdürlüğü'nce "Habitat Sosyo-Ekonomik Kalkınma Programı" kapsamında toplantı düzenlendi.

Kars Tarım ve Orman Müdürlüğü'nce "Habitat Sosyo-Ekonomik Kalkınma Programı" kapsamında toplantı düzenlendi.

Kent merkezinde bulunan bir otelin toplantı salonunda düzenlenen "fikir üretme kampı" toplantısına Tarım ve Orman Müdürü Dr. Hüseyin Düzgün, İl Müdür Yardımcıları, teknik personeller ve 20 civarında kooperatif başkanı ve üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Dr. Hüseyin Düzgün, kooperatifçiliğin öneminden bahsederek, bu toplantının fayda sağlayacağı ayrıca 3 kooperatifin projesinin desteklenecek olmasının da kooperatifler açısından önemli olduğunu kaydetti.

Düzgün, konuşmasının ardından Habitat Derneği uzmanları, kooperatifçilikle ilgili genel bilgi vererek kooperatifleri daha iyi duruma nasıl getirilebilir, bölge halkının var olan ürünlerinin satış pazarını nasıl genişletileceği, kurumsal yapısını nasıl geliştirebiliriz, ulaşmak istedikleri hedefler ile ilgili bilgi birikimlerini paylaştı.

İlgili Haberler

Kars Haberleri

Ekonomik Forum.. Kars, Uluslararası Yatırım ve İş Birliklerine Ev Sahipliği Yapacak!
Kars OSB'ye 228,4 Milyonluk Dev Yatırım.. Atıksu Arıtma Tesisi Yapılacak!
Eğitim Sen Şubesi'nden İdarecilik Mülakatlarına Tepki.. Haksızlıklar Kınandı! 
Demokrasi, Barış ve Özgürlük Mücadelesi.. İHD Kars Şubesi 'Genel Kurul'a Gidiyor!