Kars'ta 214 Köy Yolu Kapandı.. Ekipler Kapanan Yolları Açmak İçin Seferber!

Kars'ta yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle 214 köy yolu ulaşıma kapandı.

Kars’ta iki gündür aralıksız devam eden yoğun kar yağışı ve tipi, hayatı olumsuz etkiledi.

Kent genelinde toplam 214 köy yolu ulaşıma kapandı.

KARS'TA KAR YAĞIŞI KÖY YOLLARINI KAPATTI

Kars’ta yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Merkez’de 34, Akyaka’da 9, Arpaçay’da 34, Digor’da 28, Kağızman’da 24, Sarıkamış’ta 42, Selim’de 18 ve Susuz’da 25 köy yolu ulaşıma kapandı.

Yoğun kar ve tipi nedeniyle kapanan yollar, özellikle kırsal bölgelerde ulaşımı durma noktasına getirdi.

EKİPLER SAHADA

Kars İl Özel İdaresi’ne bağlı karla mücadele ekipleri, kapanan yolları açmak için çalışmalarını sürdürüyor. İş makineleriyle yürütülen çalışmaların ardından yolların kısa sürede yeniden ulaşıma açılması hedefleniyor.

VATANDAŞLAR TEDBİRLİ OLMALI

Yetkililer, kar yağışının etkisini sürdürdüğünü belirterek vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı. Özellikle kırsal bölgelerde yaşayanların, yol açma çalışmaları tamamlanana kadar zorunlu olmadıkça yola çıkmamaları tavsiye ediliyor.

Kars Gündem Haberleri

Siber Denetim.. ‘Okul Saldırıları’yla İlişkili 197 Sosyal Medya Hesabına Engel!
Kars’ta Konut Satışları Mart’ta Hareketlendi.. 314 Konut El Değiştirdi!
Kars 36 Spor’dan Deplasmanda Zafer.. 3. Lig Umudu Devam Ediyor!
Koçyiğit’ten Yoğun Program.. Digor, Arpaçay ve Susuz’da Partililerle Buluştu!