Kars ve Bölgede Sağanak Bekleniyor

Bölgede Erzurum, Kars ve Ardahan'da gök gürültülü sağanak bekleniyor

Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki üç ilde öğleden sonra gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, bölge genelinde hava sabah saatlerinde az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu, öğleden sonra Erzurum'un kuzey kesimleri, Kars ve Ardahan'da yerel olmak üzere sağanak ile gök gürültülü sağanak etkili olacak.

Sıcaklığın mevsim normallerinin 1 ila 3 derece üzerinde seyredeceği bölgede, rüzgarın güney ve batılı yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvetli eseceği öngörülüyor.

Gece en düşük hava sıcaklığı Ardahan'da 11, Kars'ta 12, Erzurum ve Ağrı'da 13, Erzincan ve Tunceli'de 18, Iğdır'da 22 derece ölçüldü.

Gün içindeki en yüksek hava sıcaklığının ise Tunceli'de 37, Iğdır'da 35, Erzincan'da 34, Ağrı'da 33, Erzurum'da 30, Kars'ta 27 ve Ardahan'da 24 derece olacağı tahmin ediliyor.

Kars Gündem Haberleri

Kars'ta Bu Hafta Neler Yaşandı? İşte Haftanın Öne Çıkan Gelişmeleri!
Tuncer Bakırhan'ın Acı Kaybı.. Amcası İsmail Bakırhan Hayatını Kaybetti!
Türkiye Kupası'nda Hüsran.. Kars 36 Spor Turnuvaya Erken Veda Etti!
Kars'a 125 Hekim Ataması.. 16 Uzman, 109 Pratisyen Göreve Hazırlanıyor!