İçimdeki İnsanın Dünya Prömiyeri Antalyada Yapılıyor

İrfan Yalçın’ın “Fareyi Öldürmek” romanından uyarlanan “İçimdeki İnsan” filminin ilk gösterimi, 51. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali çerçevesinde 17 Ekim’de gerçekleştirilecek.

- İrfan Yalçın’ın “Fareyi Öldürmek” romanından uyarlanan “İçimdeki İnsan” filminin ilk gösterimi, 51. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali çerçevesinde 17 Ekim’de gerçekleştirilecek.

Füsun Demirel, Şebnem Bozoklu, Suavi Eren, Vedat Erincin, Macit Koper, Menderes Samancılar, Melek Şahin, Murat Karasu, Rıza Sönmez gibi Türk sinemasının usta oyuncularının rol aldığı filmin yönetmenliğini “Sır Çocukları” ve “Janjan” filmleriyle bilinen Aydın Sayman yapıyor. Özgün müziğini ünlü kompozitör Can Atilla'nın bestelediği filmin görüntü yönetmeni ise Eyüp Boz. Küçük ve sıradan bir memurun gizli dünyasını anlatan “İçimdeki İnsan’ın çekimleri İstanbul ve Afyonkarahisar’da yapıldı. Çekimlerinde insan boyutunda fareler kullanılan filmin gösterimi, 17 Ekim’de Antalya Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salon’da sanatçıların katılımı ile yapılacak.

Kültür | Sanat | Magazin Haberleri

Dünyanın En Lezzetli Mantıları... Türkiye'de Listede Var!
Kadir İnanır'ın Sağlık Durumu İyi... 'Uyandırılma Kararı Alındı'
Şivan Perwer'den DEM Parti'ye Seçim Şarkısı... 'Dem Hatiye!'