Doğubayazıt’ta Yoğun Sis

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde etkisini gösteren yoğun sis nedeniyle Doğubayazıt-Ağrı ile Doğubayazıt-Van karayolunda görüş mesafesi yer yer 3 metreye kadar indi.

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde etkisini gösteren yoğun sis nedeniyle Doğubayazıt-Ağrı ile Doğubayazıt-Van karayolunda görüş mesafesi yer yer 3 metreye kadar indi.

Gece saatlerinden itibaren etkisini gösteren yoğun sis, gündüz de etkili olmaya devam etti. Bu sabah araçlarıyla Doğubayazıt-Ağrı ile Doğubayazıt-Van karayolunu kullanmak isteyen sürücüler zor anlar yaşadı. Görüş mesafesinin düşmüş olması nedeniyle ilerleyemeyen sürücüler, yollarda kaldı. Özellikle Doğubayazıt-Van karayolu üzerindeki Tendürek Dağı Geçidi’nde görüş mesafesinin 3 metreye kadar düşmesiyle trafik adeta durma noktasına geldi.

Bölgeden Haberleri

'Bağımsız Kalacağım'.. Göle Belediye Başkanı Gökhan Budak, CHP'den İstifa Etti!
Zengezur Koridoru'na Yönelik İlk Adım.. Kars-Iğdır Demir Yolu Projesi Başladı!
Yarım Saatlik Ömür.. 'Bir Günlükler' ve 'Mayıs Sinekleri'nin Ölüm Dansı!
Erzurum'da Bıçaklı Kavga.. 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 2 Kişi Yaralandı!