'Dayanışma Mağazası' Yüzleri Güldürüyor

21 Mayıs’ta HDP'li Kars Belediyesi tarafından açılan “Toplumsal Dayanışma Mağazası” yardımseverlerle ihtiyaç sahiplerini buluşturarak, çocukların yüzlerini güldürüyor.

21 Mayıs’ta HDP'li Kars Belediyesi tarafından açılan “Toplumsal Dayanışma Mağazası” yardımseverlerle ihtiyaç sahiplerini buluşturarak, çocukların yüzlerini güldürüyor.

PolitiKARS'ın derlediği bilgilere göre, Kars Belediyesi’nin dayanışma kültürünü güçlendirmek için açtığı Toplumsal Dayanışma Mağazası, Karslı yardımseverlerle ihtiyaç sahipleri arasında bir köprü vazifesi görüyor. Mağazada bulunan kıyafetleri ihtiyaç sahipleri gelip ücretsiz temin edebiliyor.

Mağaza sorumlusu olan Zehra Anlı, ihtiyaç sahiplerini mağazaya davet ederken, yardımseverlere de yardım çağrısında bulundu.

“Giymiyorsan giydir” sloganıyla açılan Toplumsal Dayanışma Mağazası aracılığıyla bir ay içerisinde 40 aileden 150 kişinin giydirildiği belirtildi. 

İlgili Haberler

Kars Haberleri

Ekonomik Forum.. Kars, Uluslararası Yatırım ve İş Birliklerine Ev Sahipliği Yapacak!
Kars OSB'ye 228,4 Milyonluk Dev Yatırım.. Atıksu Arıtma Tesisi Yapılacak!
Eğitim Sen Şubesi'nden İdarecilik Mülakatlarına Tepki.. Haksızlıklar Kınandı! 
Demokrasi, Barış ve Özgürlük Mücadelesi.. İHD Kars Şubesi 'Genel Kurul'a Gidiyor!