Covid-19 | Kars’ta 3 Köy Karantinaya Alındı

Kars merkeze bağlı Arazoğlu ve Karakaş köyleri ile Kağızman'a bağlı Değirmendere köyü, yeni tip Coronavirüs (Covid-19) önlemleri kapsamında karantinaya alındı.

Kars’ta yeni tip Coronavirüs (Covid-19) önlemleri kapsamında 3 köy daha karantinaya alındı.

Kars merkeze bağlı Arazoğlu ve Karakaş köyleri ile Kağızman'a bağlı Değirmendere köyü, yeni tip Coronavirüs (Covid-19) önlemleri kapsamında karantinaya alındı.

PolitiKARS’ın Kars Valiliği’nden derlediği bilgilere göre, karantinaya alınan köylerin girişinde jandarma ekipleri görevlendirildi. Jandarma önlemler kapsamında köylere giriş çıkışlara izin vermiyor.

Konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, "Koronavirüs (Kovid-19) salgını ile mücadele tedbirleri kapsamında; merkez Karakaş ve Arazoğlu köyleri ile Kağızman Değirmendere köyü karantinaya alınmış olup, köylere giriş-çıkışlar durdurulmuştur" ifadeleri yer aldı.

Kars Gündem Haberleri

Türkiye’de Trafik Kazaları Can Almaya Devam Ediyor.. Her Gün Acı Büyüyor!
Kars’ta 182 Kilometrelik Yol Çalışması.. Kırsal Ulaşımda Yeni Dönem Başlıyor!
Kars’ta Sürü Yönetimi Kursu Başladı.. Verimlilik İçin Eğitim Hamlesi!