Bakan Arslan’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ı makamında ziyaret etti.

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ı makamında ziyaret etti.

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, HDP’li Meclis üyeleri hariç, diğer partilerin belediye meclis üyeleriyle birlikte Bakan Ahmet Arslan’ı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta ve beraberindeki meclis üyelerini makamında kabul eden Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Karaçanta’ta nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Arslan, Bölgenin ve Kars’ın kalkınması için işbirliği içerisinde çalışacaklarını belirtti. Başkan Karaçanta’da Bakan Arslan’a Türkiye’ye, Bölgeye ve Kars’a önemli katkıları olacağını kaydetti.

Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, belediye meclis üyelerinin Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ı ziyaretinde genelde Kars konuşuldu. Başkan Karaçanta ve beraberindekiler daha sonra Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’ndan ayrıldılar.

Kars Gündem Haberleri

Sivas Divriği’den Kars’a Demir Yolu Hattı Yenileniyor.. İhale 22 Aralık’ta!
Kars 36 Spor’da Antalyaspor Mesaisi.. Kupada Hedef Üst Tura Çıkmak!
Kars Ticaret ve Sanayi Odası Heyeti Ankara'da.. Siyasi Temaslarda Bulundu!
Ani Köprüsü İçin İhale Tamamlandı.. Tarihi Yapı Yeniden İnşa Edilecek!
Kars’ta Hava Değişiyor.. Sağanak ve Serinlik Hafta Boyunca Etkili Olacak!