Ardahan’da Kartpostallık Görüntüler

Ardahan’da dün itibariyle etkili olan yoğun kar yağışı kenti beyaza bürüdü.

Ardahan’da dün itibariyle etkili olan yoğun kar yağışı kenti beyaza bürüdü. Kar kalınlığının yaklaşık 50 santimetre olduğu kent, beyaz gelinliğini giydi. Kar yağışı sonrası kartpostallık görüntüler ortaya çıktı.

Kentte dün gece saatlerinde şiddetlenen kar yağışı sonrasında kartpostallık kareler ortaya çıktı. Kar yağışının rahmet olduğunu söyleyen vatandaşlar ne kadar yağarsa o kadar bereketli olacağını söyleyerek, ’’Uzun bir aradan sonra memleketimize kış yeniden geldi. Güzel bir kar manzarası ve her tarafa kar yağıyor. Yine beyaz gelinliğini giydi Ardahan. Mevsimi tadında yaşamak lazım ve Ardahan bir kış memleketi sonuçta.’’ şeklinde konuştular.

Kar kalınlığının 50 santimetreye ulaştığı kent merkezinde çocuklar karın keyfini çıkarırken, sürücüler cadde ve sokaklarda araç kullanmakta zorlandı. Esnaf ise dükkanlarının önünde ve yol ortasında biriken karları temizledi. Kar yağışı ile birlikte karayolları ve belediye ekipleri, yol açma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bölgeden Haberleri

Göle’de Kayıp Kadın İçin Acı Son.. Saatler Süren Arama Çalışması Sonuçlandı!
Artvin’de Korkutan Heyelan.. Yamaçtan Kopan Kaya Kütleleri Yola Düştü!
Yağmurun Ardından Renk Cümbüşü.. Iğdır’da Çift Gökkuşağı Hayran Bıraktı!
‘Erzurum Kampı’nın Meyveleri.. Şampiyon Takımların Ortak Adresi Dikkat Çekti!