50 gün Sonra İlk Kez Sokağa Çıktılar

Covid-19 salgını nedeniyle getirilen ve 50 gün süren sokağa çıkma yasağının ardından 65 yaş ve üstü 4 saatliğine baharın ve güneşin tadını çıkardı.

Covid-19 salgını nedeniyle getirilen ve 50 gün süren sokağa çıkma yasağının ardından 65 yaş ve üstü 4 saatliğine baharın ve güneşin tadını çıkardı.

Coronavirüs salgını nedeniyle 65 yaş ve üstüne 22 Mart’tan bu yana evdeydi. Bugün verilen 4 saatlik izinde vatandaşlar parklara ve caddelere çıktı.

Kimisi eşiyle, kimisi yanında yardımcı olması için çocuğuyla dışarıdaydı. Yaşlılar 50 günlük aranın ardından baharın ve güneşin tadını çıkardılar. 

KARS

Kars'ta 65 yaş ve üstü vatandaşlar için 4 saatlik sokağa çıktı.

65 yaş üstü vatandaşlar için 4 saatlik sokağa çıkma izni saat 11.00 itibarıyla başladı. Yaklaşık 2 aydır evlerinden çıkamayan vatandaşlar cadde ve sokaklarda yürüyüş yaptı. Havanın soğuk olmasına rağmen dışarıya çıkan 65 yaş ve üstü vatandaşlar, gönüllerince gezme fırsatı buldu. 

İSTANBUL

İstanbul'da da sokağa çıkan 65 yaş üstü parklara ve deniz kenarlarına akın etti. 

Kars Gündem Haberleri

Medya İçeriklerinde Şiddet TBMM Gündeminde.. Koçyiğit’ten Araştırma Önergesi!
Kars ve Ardahan'da Zorunlu Seyahat Uyarısı.. Güvenliğiniz İçin Dikkat Edin!
8 Mart’ta Kadınlardan Ortak Ses.. Eşitlik, Özgürlük ve Barış!
Kars 36 Spor Sahasında Kazandı.. Dersimspor’u 3-1 Mağlup Etti!
Kars’ta Ramazan Etkinlikleri.. İftar Programları ve Yardım Faaliyetleri!