Yüksek Sadakat Hayatını Yaşa DİYECEK

Yüksek Sadakat 'Hayatını Yaşa' DİYECEK

Yüksek Sadakat, Almanya'da yapılacak 56. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi, ''Live it up'' (Hayatını Yaşa) adlı parçayla temsil edecek.

A+A-

Yüksek Sadakat, Almanya'da yapılacak 56. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi, ''Live it up'' (Hayatını Yaşa) adlı parçayla temsil edecek.

Türkiye'nin Eurovision şarkısı, TRT Tepebaşı Stüdyolarında, TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin ve Yüksek Sadakat grubu üyelerinin katıldığı basın toplantısında açıklandı.

Buna göre grup, Almanya'da yapılacak 56. Eurovision Şarkı Yarışması'na, ''Live it up'' (Hayatını Yaşa) adlı İngilizce parçayla katılacak.

Kutlu Özmakinacı, Kenan Vural, Serkan Özgean, Alpay Şalt ve Uğur Onatkut’tan oluşan Yüksek Sadakat grubu Canlı Ana Haber’de Can Dündar’ın sorularını yanıtladı.

Grup adına konuşan Kutlu Özmakinacı, “Rock parçayla yarışmak zamanın ruhuna çok uygun. Rock’ın dünyayı değiştirme iddiası olduğuna inanıyorum. Ne kadar popüler olursa o kadar insana ulaşacaktır.” diye konuştu.

Özmakinacı şunları söyledi: "Eurovision bir pop şarkıları yarışması olarak başladı. Fakat dünya değiştikçe yarışmadaki şarkıların içeriğinin de değişmesi çok normal. Bu arada Rock müziğin de popüler müziğin içine bu kadar eklemlenmesi beni rahatsız etmiyor. Çünkü hala Rock'ın dünyayı değiştirme iddiası olduğuna inanıyorum. Ne kadar popüler olursa o kadar insana ulaşacaktır. O yüzden Rock şarkıyla yarışmak zamanın ruhuna çok uygun.

Şarkıya gelen tepkiler çok olumlu. Sosyal medyadaki tepkilerden de şarkının sevildiğini duyduk. Kendim görmedim Twitter ve Facebook’da neler yazılıyor ama bize söylenen oldukça iyi yorumlar geldiği yönünde. Bahtı güzel olsun demek lazım."


20110225193442
Yükleyen Habershow. -

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
1 Yorum