1. HABERLER

  2. EĞİTİM | BİLİŞİM | TEKNOLOJİ

  3. YÖK Başkanı Çetinsaya ARDAHAN'DA
YÖK Başkanı Çetinsaya ARDAHANDA

YÖK Başkanı Çetinsaya ARDAHAN'DA

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof.Dr.Gökhan Çetinsaya, Ardahan Üniversitesi'nin (ARÜ) 2012-2013 akademik yılı açılış törenine katıldı.

A+A-

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof.Dr.Gökhan Çetinsaya, Ardahan Üniversitesi'nin (ARÜ) 2012-2013 akademik yılı açılış törenine katıldı.

Ardahan Üniversitesi'nin (ARÜ) 2012-2013 akademik yılı açılış törenine katılmak üzere Ardahan'a gelen Çetinsaya, Vali Seyfettin Azizoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Prof. Dr. Çetinsaya, burada yaptığı konuşmada, Ardahan'da olmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek, ARÜ'nün uluslararası alandaki başarılarını takdirle karşıladığını söyledi.

Vali Azizoğlu'ndan üniversitenin çalışmaları için destek isteyen Çetinsaya, "Üniversite açılışları bizim için çok önemli. Özellikle yeni kurulmuş, kurumsallaşmakta olan üniversitelere destek çıkmak, onlara yardımcı olmak, sıkıntılarını yerinde görmek ve çözüm yolları bulmak için buradayız" diye konuştu.

ARÜ'nün daha önce Kafkasya Üniversiteler Birliği için Batum'da düzenlediği bir etkinliğe katıldığını anımsatan Çetinsaya, "İnşallah bundan sonra bu tür başarılarda hep birlikte oluruz" ifadelerini kullandı.

Çetinsaya, ARÜ sosyal tesislerinde verilen yemeğe de katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.