1. HABERLER

  2. EĞİTİM | BİLİŞİM | TEKNOLOJİ

  3. Kameralar 'Arama Motoru'na Dönüştü
YGSde İlk 5 FEM Dershanelerine AİT

YGS'de İlk 5 FEM Dershaneleri'ne AİT

Kars'ta Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS)'nda ilk 5 dereceyi FEM Dershanesi öğrencileri elde etti.

A+A-

Kars'ta Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı(YGS)'nda ilk 5 dereceyi FEM Dershanesi öğrencileri elde etti.

Dershane Müdürü Yavuz Saygılı, ilde faaliyet yürüten kurumlarının eğitim alanında Kars adına Türkiye ile yarıştığını söyledi. Saygılı, yıllardır bunun böyle olduğunu her geçen yıl çıtanın daha yükseltildiğinin de altını çizdi.

Kars FEM Müdürü Saygılı, YGS sonuçlarının açıklandığını, mevcut duruma göre Kars'ta ilk 5 derecenin kurumlarına ait olduğunu açıkladı.

Kars'ın Üniversite sınavındaki derecesinin yükseltilmesi adına ciddi gayretler sarf eden FEM' dershanesinin bu başarısında öğrencilerinin gayretlerinin de önemli olduğunu hatırlatan Saygılı, "Tabi şurası önemli bu başarılarda dershane öğretmenlerimizin ciddi gayretleri de söz konusudur. Planlı programlı disiplinli bir çalışma ortamında öğrencilerle beraber olmaları, sıkı bir takip sisteminin oluşturulmuş olması, bire bir öğrenciye yapılan rehberlikler ve nitelikli dökümanlarla öğrencilerimizi hazırlamış olmamız bu başarıların yakalanmasında etkili olmaktadır. Bizler tabi daha iyi dereceler beklemiyor değildik, önümüzde ikinci sınav olan Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) var bu sınavda öğrencilerimizden daha iyi başarıların gelmesini bekliyoruz." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.