1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kepez Belediyesi Şehir Hastanesinin Yollarını Açıyor
YGS, Karsta Bir Ocak SÖNDÜRDÜ

YGS, Kars'ta Bir Ocak SÖNDÜRDÜ

Kars'ta 19 yaşındaki Gürkan Karabağ, YGS'de beklediği sonucu alamayınca bir inşaatın üçüncü katında kendini asarak yaşamına son verdi.

A+A-

Kars'ta 19 yaşındaki Gürkan Karabağ, YGS'de beklediği sonucu alamayınca bir inşaatın üçüncü katında kendini asarak yaşamına son verdi.

Kent merkezinde oturan Gürkan Karabağ, YGS sonuçlarının açıklanmasının ardından aldığı puanın düşük olduğunu söyleyerek bunalıma girdi. Sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki sayfasında 21 Nisan günü YGS ve intihar eden birini gösteren fotoğrafları paylaşan Gürkan Karabağ, "Arkadaşlarımın yanına gidiyorum" diyerek evden ayrıldı.

Ailesinin bir daha haber alamadığı Gürkan Karabağ'ın, İstasyon Mahallesi'nde bir inşaatın üçüncü katında iple asılmış cesedi bulundu.Yapılan otopsinin ardından Gürkan Karabağ bugün ikindi üzeri İstasyon Camii'ne getirilen Gürkan Karabağ'ın cenaze törenine yakınları ve arkadaşları katıldı.

Aydanur ve Erdoğan Karabağ çifti oğullarının tabutuna kapanıp gözyaşı dökerken, tabuta kırmızı ve beyaz karanfiller bırakıldı. Oğlunun herhangi bir sorunu olmadığını ancak YGS nedeniyle üzerinde baskı olduğunu belirten Erdoğan Karabağ, "Oğlum YGS'de düşük puan aldığı için morali bozuktu. Sürekli düşünüyordu. Biricik oğlum YGS yüzünden intihar etti" dedi.

Gürkan Karabağ, kılınan namazın ardından Asri Mezarlıkta gözyaşları arasında toprağa verildi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.