1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Dershaneler Özel Okula Dönmek İçin Daha Fazla Teşvik İstiyor
Yeni Yıl tacizcilerine 7 Yıl Hapis İSTENDİ

Yeni Yıl tacizcilerine 7 Yıl Hapis İSTENDİ

İstanbul'da yılbaşı kutlamaları sırasında 'cinsel tacizde' bulundukları gerekçesiyle tutuklanan 6 kişi hakkında 'cinsel saldırı' suçundan 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame h

A+A-
İstanbul'da yılbaşı kutlamaları sırasında 'cinsel tacizde' bulundukları gerekçesiyle tutuklanan 6 kişi hakkında 'cinsel saldırı' suçundan 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.
 
Beyoğlu Cumhuriyet Başsavcılığı, Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'nde düzenlenen yılbaşı kutlamalarına katılan bazı kadınlara cinsel tacizde bulundukları iddiasıyla gözaltına alınan ve tutuklanan 6 kişi hakkındaki soruşturmayı tamamladı.
 
Düzenlenen iddianamede, şüphelilerin ''cinsel saldırı'' başlığını taşıyan TCK'nın 102. maddesi uyarınca 2 ile 7'şer yıl arasında hapis cezasına çarptırılması istendi.
 
İddianamenin kabul edilmesi halinde şüphelilerin yargılanmasına önümüzdeki günlerde Beyoğlu Asliye Ceza Mahkemesi’nde başlanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.