1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Kuzey ve Doğu Suriye'de Seçim... 30 Mayıs'ta Sandıklar Kurulacak!
Yemendeki Patlamada 110 Kişi ÖLDÜ

Yemen'deki Patlamada 110 Kişi ÖLDÜ

Dün El Kaide militanları sanılan silahlı kişilerce yağmalanan mühimmat fabrikasında bugün bir patlama oldu, 110 kişi öldü.

A+A-

Dün El Kaide militanları sanılan silahlı kişilerce yağmalanan mühimmat fabrikasında bugün bir patlama oldu, 110 kişi öldü.

Haftalardır hükümet karşıtı gösterilere sahne olan Yemen’de bu kez bir mühimmat fabrikasında şiddetli bir patlama meydana geldi.

Abyan vilayetinde bulunan fabrikadaki patlamada 110 kişinin öldüğünü açıklandı. Bir görgü tanığı da fabrikadan 70 ceset çıkarıldığını gördüğünü aktardı. Sağlık ekipleri hayatını kaybeden ve yaralananlar arasında çevre köylerden gelmiş pek çok kadın ve çocuğun olduğunun bildirdi.

Güvenlik kaynakları, patlamanın dün El Kaide militanları olduğu sanılan silahlı kişilerce yağmalanan fabrikada meydana geldiğini duyurdu.

Görgü tanıkları, dün yağmalanan fabrikaya sabah saatlerinde bölge sakinlerinin mühimmat bulmak amacıyla girdiğini ifade ediyor. Aynı kaynaklar, bu kişilerin Jaar kentine 10 kilometre uzaklıktaki fabrikadan kasalarca mühimmat götürdüğünü de söylüyor. Patlamanın nedeni henüz bilinmiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.