1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. ARPAÇAY

  4. Arpaçay'da Öğretmenlerden Bayraklı Yürüyüş
Yatırımcıya Her Türlü Destek VERİLECEK

Yatırımcıya Her Türlü Destek VERİLECEK

Defterdarlık'ın, Kars'a yatırım yapmayı düşünen müteşebbislere her türlü desteği vermeye hazır olduğu belirtildi.

A+A-

Kars Defterdarı Osman Şimşek, Kars’a yatırım yapmayı düşünen tüm müteşebbislere kapılarının ardına kadar açık olduğunu söyleyerek, her türlü desteğe hazır olduklarını belirtti.

Kars'ta bir dernek merkezinde gerçekleşen toplantıda Kars Defterdarı Osman Şimşek ve yardımcısı Yurdakul Taşçı’ya Kars’a yatırım yapmayı düşünen müteşebbislerin geçmiş dönemlerde defterdarlıkta karşılaştıkları problemlerden bahsedilerek, gelinen noktada müteşebbislere sağlanacak kolaylıklar, vergi cezalarında yaşanan problemler ve Kars’ta işletmelerin yaşadığı problemlere kadar birçok konu dile getirilerek tavsiyeler iletilip defterdarlıktan destek istendi.

Kars Defterdarı Şimşek burada yaptığı konuşmada, tüm çaba ve gayretlerinin Kars’ta hizmet çıtasını yükselterek mükelleflere daha iyi hizmet sunmak olduğunu vurguladı. Şimşek, “Kapımız herksimden herkese açıktır. Yaşanacak sorunları çözmek için mükelleflerimiz bizlerle irtibata geçsinler. Burada şu da önemli Kars’a yatırım yapmayı düşünen tüm müteşebbislere kapılarımız ardına kadar açıktır. Bizler onlara her türlü desteğe hazırız.”dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.