1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Büyükşehir Personeli İletişim Eğitimi Aldı
Yardım İstedi Ama KURTARILAMADI

Yardım İstedi Ama KURTARILAMADI

Antalya'da ahşap evde çıkan yangında 73 yaşındaki kadın, hayatını kaybetti.

A+A-

Antalya'da ahşap evde çıkan yangında 73 yaşındaki kadın, hayatını kaybetti.

Antalya'nın Akseki ilçesi Büyükalan köyünde yalnız yaşayan iki çocuk annesi 73 yaşındaki Meliha Cankurtaran'a ait ahşap evde, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Akseki Belediyesi itfaiye ekibi ile Orman İşletme Müdürlüğü arazözünün katıldığı çalışmalarla söndürülen yangında, evden çıkmayı başaramayan Meliha Cankurtaran öldü.

Yangın söndürme çalışmalarını Akseki Kaymakamı Mekan Çeviren, Akseki Belediye Başkanı Mehmet Gölcü, Akseki Orman İşletme Müdürü Halil Kısacık da takip etti.
Ölen Meliha Cankurtaran'ın son anlarına tanıklık eden ve kurtarma girişiminde bulunan komşusu Bayram Kocuk, ''Meliha teyze 'beni kurtarın' diye bağırdı ama kurtaramadık. Teyzenin sesini duyunca hemen dışarı çıktım. Evin yandığını gördüm. Komşular ile birlikte evin kapısını kırmaya çalıştık. O esnada bir patlama meydana geldi ve ev tamamen alevler içerisinde kaldı. Meliha teyzeyi kurtaramadık'' dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.