1. HABERLER

  2. Müdür Öğrencisini Döverek BAYILTTI
Yağmur Altında ÖĞRENCİ Konseri..

Yağmur Altında ÖĞRENCİ Konseri..

Kars'ta Gülahmet Aytemiz Anadolu Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi öğrencilerinin canlı müzik eşliğindeki resim sergisi bugün yağmur altındaki müzik konseriyle kapandı.

A+A-
Kars'ta Gülahmet Aytemiz Anadolu Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi öğrencilerinin canlı müzik eşliğindeki resim sergisi bugün yağmur altındaki müzik konseriyle kapandı.
Sırılsıklam olan öğrenciler yağmura aldırmadan konseri sonuna kadar izledi. Yağmur şiddetini artırınca da koşarak sağa-sola kaçıştılar.
Gülahmet Aytemiz Anadolu Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi öğrencileri, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Gazi Ahmet Muhtar Paşa (GAMP) Konağı’nda önceki gün resim sergisi açtı.
Toplam 100 eserin bulunduğu, Vali yardımcısı Turgut Gülen’in açılışını yaptığı sergiyi gezen davetliler profesyonelce hatırlanan resimler ve tabloları hayranlıkla incelediler.
57 adet tablo, 24 adet kara kalem çalışması, 17 adet soyut resimler, 1 adet Kars Kalesi, 1 adet de (Kümbet Camii) 12 Havariler Kilisesi tablo ve resimlerin bulunduğu sergi 2 aylık bir sürede hazırlanmıştı.
Bugün de serginin kapanış programı vardı. Okul öğrencileri aynı zamanda da geleceğin müzik ustaları olduğu için serginin kapanışını da buna uygun yaptılar ve açık hava konseri verdiler. Güneşli bir havada başlayan GAMP Konağı bahçesindeki konser daha sonra yağmur altında devam etti. Gönüllerince eğlenen ve türkülere eşlik eden öğrenciler, yağmura aldırmadan sırılsıklam olmalarına rağmen konsere katıldılar. Yağmur şiddetini artırınca da koşarak resim sergisinin bulunduğu Konağın içine girdiler.



Milli Eğitim şube Müdürü Cemal Güvenç, Okul Müdürü Talip Oğultarhan, öğrenciler ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği sergi ve konser mutlu sonla tamamlanmış oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.