1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. Liderlerden 10 Kasım Mesajları
Vekiller Yanlış Haritayı ALKIŞLADI

Vekiller Yanlış Haritayı ALKIŞLADI

Başbakan Erdoğan, grup toplantısındaki konuşması sırasında bölünmüş yollarla ilgili haritayı milletvekillerine gösterdi. Erdoğan, kendilerinden önceki döneme ilişkin haritayı alkışlayanlara Bunu n

A+A-
Başbakan Erdoğan, grup toplantısındaki konuşması sırasında bölünmüş yollarla ilgili haritayı milletvekillerine gösterdi. Erdoğan, kendilerinden önceki döneme ilişkin haritayı alkışlayanlara "Bunu niye alkışlıyorsunuz?" diyerek tepki gösterdi.
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşma sırasında bölünmüş yollarla ilgili haritayı milletvekillerine gösterdi.
 
“Bu 2002 öncesi bölünmüş yolların haritası” diyen Başbakan Erdoğan’ı vekiller alkışlamaya başladı.
 
Vekilleri uyaran Erdoğan, “Bunu niye alkışlıyorsunuz? Alkışlanacak harita şimdi geliyor” dedi.
Daha sonra öteki haritayı gösteren Erdoğan, “Bu bugün itibarıyla bölünmüş yollar... Gördüğünüz gibi nereden nereye” dedi.
 
Bu sözleri üzerine milletvekileri, bu kez de yeni haritayı alkışladı.
 
BİR DE YANLIŞ 'EVET' VARDI
Meclis'te yaşanan olay akıllara referandum sürecinde Erdoğan'ın Tokat'taki mitingini getirdi. Halka seslenen Erdoğan "CHP Genel Başkanı ben başörtüsü sorunu çözerim diyor. İnanıyor musunuz?" diye sorunca, vatandaşlar "Evet" diye bağırmıştı. Bunun üzerine gülümseyen Erdoğan bu kez "İnanmıyorsunuz değil mi" diye sorunca vatandaşlar yine "Evet" demişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.