1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Müstakil Ev Küle Döndü
Van'da Park AÇILIŞI

Van'da Park AÇILIŞI

Van Belediyesi tarafından Abdurrahman Gazi Mahallesi'nde yapımı tamamlanan park hizmete açıldı.

A+A-
Van Belediyesi tarafından Abdurrahman Gazi Mahallesi'nde yapımı tamamlanan park hizmete açıldı.
 
Abdurrahman Gazi Mahallesi Sivil Savunma Müdürlüğü karşısında yapımı tamamlanan parkın açılışına Belediye Başkanı Bekir Kaya, BDP Van İl Başkanı Cüneyt Caniş, muhtarlar, mahalle halkı ve çok sayıda çocuk katıldı. Burada bir konuşma yapan Belediye Başkanı Bekir Kaya, yapılan bu parka isim vermediklerini ve bunun için mahalleliden öneri beklediklerini söyledi. Bu parkın adını mahalle halkının belirleyeceğini ifade eden Kaya, "Halk teklif edecek ve biz de o ismi bırakacağız. Park ve oyun alanlarının az olduğu mahallelerde yeni hizmetler yapıyoruz. Halkın dinleneceği, çocukların oynayacağı alanların arttırılması için imkanlar dahilinde çaba harcıyoruz. Parkların arttırılmasına yönelik yeni projeler geliştirmeyi planlıyoruz. Halkın ihtiyaç duyduğu alanlarda hizmet üretmek bizim görevimiz. Bizler halkımız ile daha iyi yarınlara ulaşacağız. Hizmetin farklılığını birlikte göreceğiz. Parkımızda oynayan ve hayallere dalan çocukları görmek bize yorgunluğumuzu unutturuyor. Parkımız hayırlı olsun" dedi
 
Açılış kurdelesini çocuklarla birlikte kesen Belediye Başkanı Kaya, daha sonra parkı gezerek yetkililerden bilgiler aldı ve çocukların oyunlarını izledi.
 
2500 metrekarelik bir alan üzerine kurulan parkta; çocuk oyun alanları, oturma, bankları, basketbol sahası bulunuyor. Park, kurulan yeni bir sistemle güneş enerjisi ile aydınlatılacak. Yapımı üç ayda tamamlanan park, ihale edilmeden tamamı belediye ekiplerinin çabasıyla yapıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.