1. HABERLER

  2. Üniversiteli Kıza Tecavüz ETTİLER
Üniversiteli Kıza Tecavüz ETTİLER

Üniversiteli Kıza Tecavüz ETTİLER

Eskişehir'de 18 yaşındaki üniversite öğrencisine kendilerini polis olarak tanıtıp tecavüz ettiler.

A+A-

Eskişehir'de 18 yaşındaki üniversite öğrencisine kendilerini polis olarak tanıtıp tecavüz ettiler

Eskişehir’de arkadaşlarıyla alkol aldıktan sonra gece yolda yürüyen üniversite öğrencisi 18 yaşındaki M.S.’ye, kendilerini polis olarak tanıtıp evine bırakma bahanesiyle götürdükleri otel odasında ilaçlı meyve suyu içirerek tecavüz ettikleri öne sürülen Hüseyin G. (45), Cengiz Ş. (39) ve Hüseyin E. (34) yakalandı.

Önceki gece arkadaşlarıyla bir barda alkol aldıktan sonra yürüyerek evine giden Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) öğrencisi M.S.’nin yanına otomobille yaklaşan Hüseyin E. "Biz polisiz. Kimliğini göster" dedi. Hüseyin E. daha sonra M.S.’ye "Eve gideceksen bin otomobile seni bırakırız" diyerek üniversiteli kızı aracına aldı. İddiaya göre M.S. otomobilde kendisine ikram edilen ve ilaçlı olduğu öne sürülen meyve suyunu içtikten sonra gözlerini bir otel adasında çıplak halde ve yanında Hüseyin E. ile birlikte açtı. M.S., bağırıp yardım isteyince otel görevlileri durumu polise bildirdi.

Polisler çiftçilikle uğraştıkları belirtilen Hüseyin E. ile arkadaşları Hüseyin G. ve Cengiz Ş.’yi yakaladı. Gözaltına alınan 3 şüphelinin ilaçlı meyve suyu ile uyuttukları M.S.’ye otel odasında tecavüz ettikleri öne sürüldü.

’İSTEĞİYLE BİRLİKTE OLDUK’ DEDİLER

Şüpheliler, M.S. ile kendi isteği ile ilişkiye girdiklerini, ilaçlı meyve suyu içirmediklerini söylediler. Emniyet Müdürlüğü’nde sorgulamaları tamamlanan 3 şüpheli ’Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma’, ’Kendilerine polis süsü vermek suretiyle unvan gaspı’ ve ’İstek dışı zorla ilişkiye girmek’ suçlarından adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.