1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Dubai’den 2013’e Muhteşem Veda
Üniversitede Canlı Seks Dersi SKANDALI

Üniversitede Canlı Seks Dersi SKANDALI

ABD'nin ckentinde, Northwestern Üniversitesi'nde ortaya çıkan matkaplı seks dersi skandalı, ortalığı karıştırdı.

A+A-

ABD'nin ckentinde, Northwestern Üniversitesi'nde ortaya çıkan "matkaplı seks dersi" skandalı, ortalığı karıştırdı.

Psikoloji bölümü öğretim üyesi Prof. John Michael Bailey, daha önce video film ve fotoğraflar yardımıyla verdiği "insan cinselliği ve cinsel fetişler" konulu dersin, yeterli "gerçeklik duygusu" yaratmadığı için canlı performans eşliğinde ders verme kararı aldı. Ardından sınıfa gelen konuk konuşmacı, öğrencilere "Canlı bir seks şovu için hazır mısınız?" diye sordu.

Öğrencilerden müzisyen Jim Marcus ve nişanlısı Faith Kroll, öne çıkarak bir matkap ve matkabın ucuna takılmış plastik bir penisten oluşan oyuncakla şov yaptı. Sınıftaki 100 kadar öğrenci Kroll'un orgazm olmasını canlı olarak izledi. Bailey tüm bunları "öğrencilerin bire bir öğrenme süreçlerine katkıda bulunmak için" yaptığını ve dersi öğrencilere zorunlu tutmadığını söyledi. Ancak Northwestern Üniversitesi Rektörü Morton Schapiro, Bailey hakkında soruşturma başlatıldığını belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.