1. HABERLER

  2. POLİTİKA

  3. Üç Partiden Kudüs Çağrısı
Ülkücülerin Konserine Yoğun İLGİ

Ülkücülerin Konserine Yoğun İLGİ

Ülkü Ocakları Kars İl Başkanlığı'nın organize ettiği 'Ülküde birlik, ülkede birlik' gecesi ve konser Kapalıspor Salonu'nda yapıldı.

A+A-

Ülkü Ocakları Kars İl Başkanlığı’nın organize ettiği “Ülküde birlik, ülkede birlik” gecesi ve konser Kapalıspor Salonu'nda yapıldı.

Kars Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından düzenlenen "Ülküde Birlik, Ülkede Birlik" gecesinde mehteran bölüğünün gösterisinin ardından Ahmet Öngel, Ali Kınık ve Mustafa Yıldızdoğan'da sahne aldı.

Kazımpaşa Caddesi üzerinde düzenlenen mehteran gösterisine katılan çok sayıda ülkücü slogan eşliğinde mehteran takımıyla birlikte gecenin düzenlediği Kapalı Spor Salonu'na yürüdü.

Kazımpaşa Caddesi üzerindeki Ülkü Ocakları İl Başkanlığı önünden başlayan kortej yürüyüşü sırasıyla Faikbey Caddesi, Ordu Caddesi ve son olarak İnönü mCaddesi'nden geçilerek Kars Kapalı Spor Salonu'nu önünde tamamlandı.

Yürüyüşe Ülkü Ocakları Kars İl Başkanı Onur Ersançmış, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Muhsin Ağçay, MHP'li Belediye Meclis Üyeleri, Eski İl Başkanı Oktay Aktaş, MHP'li Eski Belediye Başkanı Tuncay Mutluer ve çok sayıda ülkücü katıldı. "Ülküde Birlik, Ülkede Birlik" etkinliğe daha sonra Kars Kapalı Spor Salonu'nda devam edildi. Spor Salonu'ndaki program Saygı Duruşu, İstiklal Marşı ve Kuran-ı Kerim dinletisiyle başladı. Ardından mehteran bölüğünün gösterisiyle devam eden gece de sırasıyla Ahmet Öngel, Ali Kınık ve Mustafa Yıldızdoğan sahne aldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.