Tuzlucalı Mustafa Yüce 6 Gündür KAYIP

Tuzluca'lı Mustafa Yüce 6 Gündür KAYIP

Iğdır'ın Tuzluca İlçesi İncesu Köyündeki evinden 'Kağızman'a gidiyorum' diye dışarıya çıkan 42 yaşındaki şahıstan 6 gündür haber alınamıyor.

A+A-

Iğdır’ın Tuzluca İlçesi İncesu Köyündeki evinden “Kağızman’a gidiyorum” diye dışarıya çıkan 42 yaşındaki şahıstan 6 gündür haber alınamıyor.
Edinilen bilgiye göre; 9 Aralık Cuma günü Iğdır’ın Tuzluca İlçesine bağlı İncesu Köyündeki evinden ‘Kağızman’a gideceğim’ diye sabah saatlerinde 34 BF 5053 Plakalı Gri renkteki arabasıyla köyden çıkan 42 yaşındaki 3 çocuk babası Mustafa Yüce’den bir daha haber alınamadı. Ailesinin ve polisin her yerde aradığı vatandaşın izine rastlanılmazken, ailesi Yüce’nin hayatından endişe etmeye başladı. Mustafa Yüce’nin eşi, Yüce’nin 6 gündür kayıp olduğunu ve aramadıkları yer kalmadığını, çocuklarıyla beraber perişan olduğunu söyledi. Mustafa Yüce’nin eşi, “Eşimin hiç kimseye borcu olmadığı gibi alacağı da yoktu. Sabah evden ‘Kağızman’a gidiyorum diyerek’ evden çıktı ve o günden bu yana da kendisinden haber alamadık. Bakmadık yer, çalmadık kapı bırakmadık ama hiçbir sonuca ulaşamadık. Eşimin hayatından endişe ediyorum. Onu görenlerin, en yakın polis merkezine haber vermelerini istiyorum” dedi.

Yakınları, Mustafa Yüce’nin en son 9 Aralık Cuma günü öğleden sonra telefonunun sürekli meşgul olduğu daha sonrada ulaşılamadığını bildirdiler.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.