1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS GÜNDEM

  4. Yaralı Vaşak Kars’ta Tedavi Altına Alındı
Türk-İş'ten İşçi Sağlığı SEMİNERİ

Türk-İş'ten İşçi Sağlığı SEMİNERİ

Türk-İş Kars'taki işçilere 'İşçi Sağlığı ve İş güvenliği' hakkında seminer verdi.

A+A-
Türk-İş Kars'taki işçilere 'İşçi Sağlığı ve İş güvenliği' hakkında seminer verdi.
 
Türk-İş Genel Merkezden Kars’a gelen eğitmenler, yaklaşık 6 saat verdikleri seminerde “Sağlık ve güvenliğimiz korunabilir mi?” konusunu ele aldılar.
 
Tür-İş Bölge Başkanı Orhan Güzgeç, işçilerin birlik ve beraberlik içerisinde olmalarının altını çizdi. Konuşmacılardan Ziya Mert ise işçi sağlığının önemine değindi.
 
İşçi Sağlığı ile ilgili seminerde konulara açıklık getiren Dr. Y. Bülent Piyat, “İşçi sağlığı ve iş güvenliğinde temel ilke ve kurallar ve sendikal politikalara giriş” başlığı altında, “Sağlık ve güvenlik, sağlık ve güvenliğimizi koruyor muyuz” gibi konular hakkında işçileri aydınlattı.
 
Türk-İş Genel Merkezi’nden konuşmacı olarak katılan Özcan Karabulut da, iş sağlığı ve güvenliği alanında Avrupa direktifleri ve ulusal mevzuat konularını işçileri anlattı. Karabulut, konuşmasının yanı sıra işçilere birlik ve beraberlik mesajı vererek, Türkiye genelinde konfederasyona bağlı işçilerin sayısında azalmalar olduğunu da sözlerine ekledi.
 
Türk-İş’in Kars’ta düzenlediği seminere, Türk-İş İl Temsilcisi Necati Boz, Yol-İş Sendikası Kars Temsilcisi Ahmet Karabulutlu ve Kars’ta temsilcilikleri bulunan sendika başkanları ve çok sayıda işçi katıldı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.