1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS GÜNDEM

  4. ‘Bölge’de Sağanak Yağış Uyarısı
Turizme Özel Sektör Yatırım YAPMALI

'Turizm'e Özel Sektör Yatırım YAPMALI

Sarıkamış'ın turizm potansiyelini ortaya çıkarmak için yalnızca devlet yatırımlarının değil, özel sektör yatırımlarının da önemli olduğu belirtildi.

A+A-

Sarıkamış'ın turizm potansiyelini ortaya çıkarmak için yalnızca devlet yatırımlarının değil, özel sektör yatırımlarının da önemli olduğu belirtildi.

Ce-Mar Toprak Otel Genel Müdürü Kamuran Eroğlu, Sarıkamış'ın turizm potansiyelini ortaya çıkarmak için yalnızca devlet yatırımlarının değil, özel sektör yatırımlarının da önemli olduğunu söyledi.

Eroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, bölgenin tanıtımı ve gelişimi açısından ilçeye gelen iş adamlarını ağırlamaktan son derece mutlu olduğunu belirtti.

Son zamanlarda özel sektör olarak Sarıkamış'taki turizm yatırımlarında gözle görülür bir artış olduğunu belirten Eroğlu, şunları kaydetti:

"Sarıkamış'ın turizm potansiyelini ortaya çıkarmak için yalnızca devlet yatırımları değil, özel sektör yatırımları da son derece önemlidir. Bunun için Kars bölgesini ve ilçemizi ziyaret eden İstanbul Sanayi ve Ticaret Odası yönetim kurulu üyelerine bölgemizin, kültürünü, yöresel mutfak kültürünü tanıtmak için program düzenledik. Misafirlerimiz çok memnun oldular. Misafirlerimizin bu ziyaretinin bölgemizin tanıtımına ciddi katkı sunacağına inanıyorum."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.