1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Trafik Kazası Antakya'yı Sokağa DÖKTÜ
Trafik Kazası Antakyayı Sokağa DÖKTÜ

Trafik Kazası Antakya'yı Sokağa DÖKTÜ

Antakya'nın Harbiye İlçesi Şellale mevkiinde meydana gelen trafik kazası, halkı sokaklara döktü.

A+A-

Antakya'nın Harbiye İlçesi Şellale mevkiinde meydana gelen trafik kazası, halkı sokaklara döktü.

Alınan bilgiye göre, Antakya'yı Yayla Dağı'na bağlayan yol üzerinde, bir araç uçuruma yuvarlandı. Hemen ardından, bir LPG tankeri aynı yere uçtu. Kazada 3 kişi ağır yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Sık sık kazaların yaşandığı bölgede bu seferki kaza, halkı öfkelendirdi. Kaza haberini alan yüzlerce kişi, Şellale mevkiine geldi. Yolu trafiğe kapatan halk, Vali'nin gelerek yol sorunu çözeceğine dair söz vermesini istedi.

Öfkeli kalabalık, yollarda hiçbir koruma olmaması nedeniyle sık sık kazalar ve ölümler yaşandığını belirtti.

Halk, Vali'yi beklerken, olay yerine Hatay Vali Yardımcısı geldi. Ancak, ikna olmayan insanlar, ısrarla Vali'nin gelmesini istedi.

Olay yerine giden çok sayıda çevik kuvvet polisi ise halkı dağıtmak için arabaları üzerlerine sürdü.

Kalabalığın sürekli arttığı, trafiğin tıkandığı bölgede polis müdürleri ile yapılan görüşme sonucu yolların yapılacağı sözü verildi.

Antakya halkı, kazaların önlenmesi için gerekli önlemler alınmadığı durumda, 23 Mayıs Pazartesi günü yeniden aynı yerde toplanarak eylem yapacaklarını bildirdi. Halk, görüşmeden sonra dağıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.