1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Tosfed Rallikros Kupası, Bursa’da Gece Rallisi İle Başladı
Trabzonspor 4 te 4 YAPTI

Trabzonspor 4 te 4 YAPTI

Spor Toto Süper Lig'de sahasında ligin güçlü isimlerinden Trabzonspor'u ağırlayan Konyaspor, Bordo-mavili ekibin bulduğu 2 golüyle sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

A+A-
Spor Toto Süper Lig'de sahasında ligin güçlü isimlerinden Trabzonspor'u ağırlayan Konyaspor, Bordo-mavili ekibin bulduğu 2 golüyle sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Ligin sondan ikinci sırasında yer alan Konyaspor, ateş hattından kurtulamadı.
 
Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, maç öncesi favori gösterilen takımın kendileri olduğunu belirterek, "Cuma gününden beri oynanan maçlardan alınan sonuçlar, bu maçın bizim için zor olacağını gösteriyordu. Fenerbahçe Bursaspor'la berabere kaldı. Galatasaray ve Beşiktaş galip geldi. Bu maç mutlaka kazanmamız gereken bir maçtı. Takım kalitesi olarak istediğimiz bir seviyedeydik. Bunu da oyunda zaman zaman gösterdik. Duran toplarda iyiydik ancak savunmada yaptığımız bir hata nedeniyle rakibimiz gol buldu. Oyunun ilk ve son bölümlerinde üstün olan takım bizdik. Oyun akışında pozisyonlar bulduk. Bunları iyi değerlendirsek farklı bir skor ortaya çıkabilirdi. Ama şunu söylemem gerekir ki kalitemizin altında bir maç oynadık" dedi.
 
Son günlerde gündemde olan Teofilo hakkında da konuşan Şenol Güneş, "Ben o oyuncumuzun kalmasını istiyordum. Ancak kendisi hem takımdan hem ülkeden gitmek istedi. Bu nedenle benim bu konudan konuşmam yanlış olur" şeklinde konuştu.
 
DOĞAN: "BEN KOLAY TESLİM OLMAM"
Konyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan ise takım olarak en çok pozisyona giren ekibin kendileri olduğunu ancak ölü toplardan gol yediklerini dile getirerek, "Maalesef bir saliselik uyumak bize pahalıya mal oldu. Ancak ben takımımın mücadelesinden memnunum. Her hafta yeni bir oyuncu bünyemize katılacak. Bünyemize geç katılan oyuncuların ve forvette etkisiz kalmamızın sıkıntılarını çekiyoruz. Bu maçtan beraberlik alabilirdik ama olmadı" dedi.
 
Bir gazetecinin maç sonrası yönetimi ve kendisini istifaya davet etmesini hatırlatması üzerine Ziya Doğan, "Herkes şunu bilsin ki Ziya Doğan öyle kolay teslim olmaz. Biz hangi şartlarda Konyaspor oluştu ve kadro oluşturdu bunu kamuoyuna yansıtmıyoruz. Ancak bugüne kadar ağlama duvarı olmadık olmayacağız. Bu takım nasıl kuruldu inceleyin ve bu takımla gurur duyun. Seyirci tabi ki haklıdır. Ama onlar ve siz bu takımın yaşadığı sıkıntıları bilmiyorsunuz. Ben nasıl fedakarlık yapıyorsam, ligde kalıcı olmamız için herkesin bu fedakarlığı göstermesi lazım. Ben lige başlarken bu işin zor olacağını söylemiştim. Şunu da unutmayın, ligin en kaliteli kadrosuna sahip bir takımla oynadık. Bu takımı ligin ilk yarısına kadar en az kayıpla getirmemiz gerek. Bu takım benim babamın malı değil. Tüm Konyalıların malı. Bu takıma her birlikte sahip çıkalım" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.