1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars Merkezin Tüm Adayları
TOKİ Müteahhidi İntihar ETTİ

TOKİ Müteahhidi İntihar ETTİ

Kars'ta Sarıkamış TOKİ Camii müteahhidi Kartal Burak Çakırsoy (40), uzun süredir konakladığı Öğretmenevi'nin 4. kat 413 numaralı odasında silahla intihar etti.

A+A-

Kars’ta Sarıkamış TOKİ Camii müteahhidi Kartal Burak Çakırsoy (40), uzun süredir konakladığı Öğretmenevi’nin 4. kat 413 numaralı odasında silahla intihar etti. İntiharından önce not bırakan Çakırsoy, işi yetiştiremediği ve o nedenle de parasını alamadığı için intihar ettiğini yazdı.
Edinilen bilgilere göre Samsun’un Bafra İlçesi Cumhuriyet Mahallesi nüfusuna kayıtlı Kartal Burak Çakırsoy, Sarıkamış TOKİ Camii inşaatı ile Kars Merkez TOKİ Camii inşaatı müteahhitliğini yapıyordu. Bekâr olan genç müteahhit Kars ve Sarıkamış arasında sürekli gidip geldiği için Öğretmenevi’nde kalmaya başladı. Temmuz ayından itibaren Öğretmenevinde konaklayan genç müteahhit bu sabah saatlerinde yalnız kaldığı süit odada bir not yazdıktan sonra kendisine ait tabancayla başına tek el ateş ederek intihar etti. Genç müteahhidin intihar ettiği ise çalışanlarının telefonla arayıp ulaşamamaları üzerine ortaya çıktı. Öğretmenevi’ne giden çalışanlar resepsiyon yetkilisiyle birlikte odaya girdiklerinde genç müteahhidin cansız bedeniyle karşılaştılar.

Bunun üzerine olay yerine emniyet güçleri çağrıldı. Olay yeri inceleme ekiplerinin de gelmesiyle gerekli incelemenin ardından ceset Kars Devlet Hastanesi morguna konuldu.
Olayla ilgili inceleme sürerken, genç müteahhidin inşaat kalfası, Kartal Burak Çakırsoy’un sıkıntısının TOKİ’nin verdiği baskıdan kaynaklandığını ileri sürdü. Borçlarının olduğunu ve işi zamanında bitiremediği için TOKİ’den para alamadığını söyleyen kalfası, çok üzüldüklerini ifade etti. 5 yıldır birlikte çalıştığı arkadaşının intihar etmesine anlam veremediklerini de kaydeden kalfa, genç müteahhitin çok borcunun olduğunu belirtti.
Bu arada genç müteahhidin intihar etmeden önce babasına şu notu bıraktı:
“Babacığım; intihar sebebimi sakın arabayı sattığım için yapmış olduğumu düşünme. Sarıkamış TOKİ Camii inşaatını gününü aştığım için ve para alamadığım için bunalıma girdim. Borçlarımı ödeyemedim. Bu nedenle bunalımdaydım. İntihar etti. Bugüne kadar çok battım-çıktım. Anneme iyi bak. Arkadaşlarım sizlerde üzülmeyiniz sakın” diye yazdı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.