1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kars'ta Dünya Barış Günü KUTLANDI
TKDK 9ncu Başvuru İlanına ÇIKIYOR

TKDK 9'ncu Başvuru İlanına ÇIKIYOR

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Kars'ta 9. Başvuru Çağrı ilanına çıkıyor.

A+A-

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Kars'ta 9. Başvuru Çağrı ilanına çıkıyor.

TKDK Kars İl Koordinatörü Mustafa Bozkurt, müteşebbislere seslenerek, 15 Şubat 2013'ten itibaren 9. çağrı ilanına çıkacaklarını bu tarihe kadar olan zaman diliminin iyi değerlendirilmesini istedi.

Başvuruların son teslim tarihinin ise 15 Mart 2013 olduğunu söyleyen TKDK Koordinatörü Bozkurt, çağrı için son teslim tarihinden sonra yapılacak başvuruların ise kabul edilmeyeceğini belirtti.

Öte yandan, inşaat işleri, makine-ekipman, hizmet alımları ve görünürlük harcamalarının uygun harcama kapsamında olup artık 82 Kw'ya kadar traktör de destek kapsamına alındığını açılayan Bozkurt, "Kars ilinde eskiden beri devam eden tedbirlere ek olarak, kanatlı hayvan yetiştiriciliği, kanatlı hayvan kesimhanesi ve işlenmesi, meyve ve sebzelerin işlenmesi ve pazarlanması, su ürünlerinin işlenmesi ve pazarlanması ve kültür balıkçılığının geliştirilmesi tedbirlerine de hibe desteği TKDK tarafından verilecektir." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.