1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Güzel Sanatlar Lisesinde Bahar Şenliği Tamamlandı
Tiger Woods Turnuvaya Erken Veda ETTİ

Tiger Woods Turnuvaya Erken Veda ETTİ

Tiger Woods, Antalya'da düzenlenen golf turnuvasının yarı finalinde Justin Rose'a 1 vuruş farkla yenilerek turnuvaya veda etti.

A+A-

Tiger Woods, Antalya'da düzenlenen golf turnuvasının yarı finalinde Justin Rose'a 1 vuruş farkla yenilerek turnuvaya veda etti.

Türkiye'nin ilk profesyonel golf turnuvası olan Turkish Airlines World Golf Finali'nin 3.gününde, yağmur nedeniyle ertelenen maçlar oynandı. Özellikle de sonucu en çok merak edilen ise, 14 major şampiyonuluğu bulunan dünyanın 2 numarası Tiger Woods ile, dünya sıralamasının zirvesinde yer alan Kuzey İrlandalı Rory McIiroy arasındaki dev mücadeleydi. 36 yaşındaki efsane golfçü Woods, rakibi Rory Mcliroy'u 6 vuruş farkla 70-64 mağlup ederek gruptaki puanını 2'ye yükseltti ve yarı finale çıkmayı garatiledi. McIiroy ise, turnuvadan elendi.

Yoluna devam eden Tiger Woods, dün öğlenden sonra oynanan yarı finalde ise yıkıldı. 5 numaralı seribaşı İngiliz sporcu Justin Rose'la karşılaşan Woods, maçı 1 vuruş farkla 70-69 kaybederek final şansını yitirdi. Woods ve Rose'un maçında, 9. deliğe kadar eşitlik vardı: 36-36. 10. delikte Woods, 1 vuruş farkla üstünlük sağladı: 40-39. Ancak 13 ve 14. deliklerde atak yapan Rose, topu 3 ve 2 vuruşta deliğe sokunca, 1 vuruş farkla öne geçti: 55-54. Son 4 delikte üstünlüğünü koruyan Rose'a karşı Woods karşılık veremeyince, finale çıkamadı. Diğer yarı final maçını ise, Güney Afrikalı Charl Scwartzel: 67, İngiliz Lee Westwood 61 vuruşla bitirdi. Bu sonuçla Westwood, 6 vuruş farkla finale kaldı.

İki İngiliz finalde
Bu sonuçla bugün yapılacak finalde Westwood ile Rose 1 milyon 5 bin Dolar para ödülü için karşı karşıya gelecek. Tiger Woods ile Charl Scwartzel de 3-4.'lük maçına karşılaşacak.

McIiroy nerede Wozniacki orada
Tenis dünyasının bir numaralı sırasından düşmesine rağmen kortlarda fırtına gibi esen Danimarka vatandaşı Caroline Wozniacki, golf dünyasının bir numaralı ismi Rory McIiroy'a gönlünü kaptırınca soluğu Antalya'da aldı. Dünya'nın en iyi sekiz golfçüsünün kapıştığı Belek'teki şampiyonaya adım atan Wozniacki aşkını adım adım takip etmeyi de ihmal etmiyor.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.