1. HABERLER

  2. TFF 3. Lig KURALARI ÇEKİLDİ
TFF 3. Lig KURALARI ÇEKİLDİ

TFF 3. Lig KURALARI ÇEKİLDİ

TFF 3. Futbol Ligi'nde, 2010-2011 sezonunda, 3 grupta mücadele edecek takımlar belli oldu.

A+A-
TFF 3. Futbol Ligi'nde, 2010-2011 sezonunda, 3 grupta mücadele edecek takımlar belli oldu.
 
TFF 3. Lig 2010-2011 sezonu grupları, kura çekimi ile belirlendi.
Grup kura çekimine Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Kurul Başkanı ve Eğitimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ufuk Özerten, Genel Sekreter Vekili Gıyasettin Şenman, Profesyonel Maçlar Planlama Organizasyon Müdürü Ufuk Şepik ile TFF 3. Lig kulüplerinin temsilcileri katıldı.
18’er takımlı 3 gruptan oluşan TFF 3. Lig’de gruplarını ilk sırada tamamlayan takımlar doğrudan TFF 2. Lig’e yükselecek.

Her grubu 2, 3, 4 ve 5. bitiren takımlar play-off oynama hakkını kazanacak.
Play-off’larda, grubunu ikinci sırada bitiren takımlar ile aynı grubu beşinci sırada bitiren takımlar; üçüncü sırada bitiren takımlar ile aynı grubu dördüncü sırada bitiren takımlarla eşleşecek ve tek maç eleme usulüne göre müsabaka yapacak. Bu müsabakalarda kazanan takımlar final oynayacak ve finalde kazanan takımlar ise TFF 2. Lig’e yükselecek. Böylece toplam 6 takım TFF 2. Lig’e yükselmiş olacak.
Yeni kurulacak olan Bölgesel Amatör Lig’den ise 12 takım TFF 3. Lig’e yükselecek. TFF 3. Lig’den de 9 takım Bölgesel Amatör Lig’e düşecek.
TFF 3. LİG’DEKİ GRUPLAR ŞÖYLE OLUŞTU:
1. GRUP: Tepecikspor, Lüleburgazspor, İstanbulspor, Bayrampaşaspor, İnegölspor, Nilüferspor, Menemen Belediyespor, Tekirova Belediyespor, Nazilli Belediyespor, Ankara Demirspor, Kırşehirspor, Arsinspor, Ünyespor, Belediye Bingölspor, Malatyaspor, Kayapınar Belediyespor, 72 Batmanspor, Hatayspor.

2. GRUP: Darıca Gençlerbirliği, Kırklarelispor, Anadolu Üsküdar, Beykoz 1908, Orhangazispor, Oyak Renaultspor, Altınordu, Ispartaspor, Afyonkarahisarspor, Keçiören Sportif A.Ş, Yozgatspor, 4 Eylül Belediyespor, Yalıspor, Gümüşhanespor, Erzurumspor, Kahramanmaraşspor, Batman Petrolspor, Yeni İskenderunspor.
3. GRUP: Gaziosmanpaşa, Sancaktepespor, Beylerbeyi, Zeytinburnuspor, Gölcükspor, Yalovaspor, Torbalıspor, Kepez Belediyespor, Denizli Belediyespor, Keçiörengücü, Kastamonuspor, MKE Kırıkkalespor, Araklıspor, Pazarspor, Karsspor, Siirtspor, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Kırıkhanspor.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.