1. HABERLER

  2. KENT HABERLERİ

  3. Terminal Binası İnşaatı Devam EDİYOR
Terminal Binası İnşaatı Devam EDİYOR

Terminal Binası İnşaatı Devam EDİYOR

Kars Havaalanı yeni İç ve Dış Hatlar Terminali Binası inşaatında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

A+A-

Kars Havaalanı yeni İç ve Dış Hatlar Terminali Binası inşaatında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

2010 yılında temeli atılan Kars İç ve Dış Hatlar Terminali Binası'nın yapımın tamamlanması için ilgili firma çalışmalarını kar-kış demeden devam ettirdi.

Kars'ın Yeni İç ve Dış Hatlar Terminal Binası tamamlandığında; yörenin mevcut hava yolu ile ulaşım ihtiyaçlarının yanı sıra gelecekteki yolcu artışını da rahatça karşılayabilme kapasitesine sahip olacak. Her türlü yolcu konforunun düşünüldüğü, geniş ve ferah yolcu salonları ile rahat alışveriş ve dinlenme mekanlarına sahip kullanım alanlarını içinde barındıracak, Yeni İç ve Dış Hatlar Terminal Binası'nın toplam büyüklüğü 36 bin metrekare. Kars'ın uluslararası uçuşlara açılması ve yapımı devam Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu'nun da tamamlanmasıyla birlikte büyük ihtiyaç duyulacak hava terminalinin tamamlanarak hizmete girmesi Kars ile Dünya ülkeleri arasında da önemli bir hava koridoru oluşturacak.

440 araç park kapasitesine sahip otoparkı, VIP - CIP salonları ve diğer tesisler ile son derece modern bir görünümde inşa edilen Terminal Binası'nın bitirilmesi için çalışmalar aralıksız devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.